Ana SayfaDizilerMucize Doktor 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'ye Olan Duygularını Saklayamıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Olan Duygularını Saklayamıyor!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye burun kanaması olan çocuk bir hasta geliyor. Tüm tetkikleri yapılan Filiz’in rahatsızlığının nedeni anlaşılamıyor ve ameliyat edilmek zorunda kalınıyor. Ameliyat esnasında Filiz’in bir oyuncak yuttuğu anlaşılıyor. Ferman hoca, yapışık ikizlerin ameliyatını gerçekleştirip onları ayırmayı başarıyor. Ali, Nazlı’yı lunaparka götürüyor. İkili çok güzel anlar yaşıyor. Nazlı Ali’ye olan duygularını saklayamıyor. Ali, Nazlı’nın kendisinden hoşlandığını anlıyor.

Nazlı Ali’ye Olan Duygularını Saklayamıyor!

Mucize Doktor 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ameliyatla ayrılan yapışık ikizler ameliyattan sonra uyanamazlar. İkizlerden birinin kalbi duruyor. Tam çareler tükenmişken Ali Vefa son kurtarıcı hareketi yapıyor. Hastaneye gelen küçük kız Betül Ali’den çok hoşlanıyor. Nazlı, Ali’ye hayranlıkla bakarak içinden o gelmeden önce içinde büyük bir boşluk olduğunu, ama onu tanıdıktan sonra o boşluğun dolduğunu söylüyor.

İşte Mucize Doktor 18. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı, Ali’ye olan duygularını anlıyor ama ne yapacağını bilemiyor. Açelya’nın yanına gidip onunla dertleşiyor. Ali’nin de Nazlı’dan hoşlandığını bilen Açelya, ona duygularını açıklamasını tavsiye ediyor. Ancak, Nazlı’nın kafasındaki soru işaretlerini ona anlatıyor. Ali ile bir ilişki yaşadığında ona kızamayacağını, küsemeyeceğini veya trip bile atamayacağını, onu üzmekten korktuğunu anlatıyor. Bu durumlardan korkan Nazlı, Ali’den uzak durmak istiyor.

Hastaneye gelen küçük kızın rahatsızlığının ne olduğu anlaşılmaz. Son çare olarak Açelya Ali’nin küçük kızla konuşmasını istiyor. Ali, Filiz’le konuştuğunda annesi ile babasının sürekli kavga ettiğini ve ayrılmak üzere olduğunu anlıyor. Ferman ile Ali, Filiz’i ameliyata alıp rahatsızlığının nedenini öğrenmek istiyor. Filiz’in Akciğerinden oyuncak çıkıyor.

Öte yandan yıllardır yapışık olarak yaşamak zorunda kalan ikiz kardeşlerin ameliyatla ayrılma görevi Ferman’a veriliyor. Ameliyat çok başarılı geçiyor ve iki kardeş bir birinden ayrılıyor. Ancak ameliyattan sonra bir şeyler ters gidiyor ve uyanmaları gereken kardeşler uyanmıyor. Ali ise, korkularını yenmeye karar veriyor ve Nazlı’yı lunaparka götürmek istiyor. Hatta Nazlı’ya emrivaki yapıyor. Orada ikili çok güzel vakit geçiriyor. Ali Nazlı’nın hareketlerinden kendisinden hoşlandığını anlıyor.

Mucize Doktor 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cesaretini Topluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler