Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar'la Demir'in Savaşı Hatip'e...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’la Demir’in Savaşı Hatip’e Yarıyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, merakla beklenen 49. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fekeli, Züleyha’dan duyduklarından sonra Hünkar’a dönüp sevdiği kadının o olamayacağını söyleyip onu terk ediyor. Demir, annesine bir çek gönderip konağı ondan istiyor. Ancak Hünkar, dönüp oğluna konağın kendisinin olduğunu ve gitmek istiyorsa gidebileceğini söylüyor. Demir, annesine şirkette de söz hakkı tanımayınca Hünkar, Sanayi Odasının başkanlık seçimlerinde oğlunun karşısına aday olarak çıkıyor. Hünkar’la Demir’in savaşı Hatip’e yarıyor ve başkanlığı alıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Hünkar’la Demir’in Savaşı Hatip’e Yarıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, yıllarca çektiği eziyetleri Hünkar’la evlenmek üzere olan Fekeli’nin karşısına geçip kusuyor. Önce Yılmaz’ın hayatıyla tehdit edilip zorla Demir’le evlendirildiğini hemde onun Allah huzurunda Yılmaz’ın karısı olduğunu bile bile bunları Hünkar’ın yaptığını anlatıyor. Hünkar, Fekeli’ye onları kardeş olmadıklarını sonradan öğrendiğini anlatmıştı. Hünkar, Züleyha’nın söyledikleri karşısında hiç bir şey söyleyemiyor. Fekeli, sevdiği kadının bunları yapamayacağını söyleyip orayı terk ediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Demir’le evlenmektense intihar ettiği, Hünkar’ın onu ırmaktan çıkarıp zorla gelinlik giydirdiği, çocuğuyla tehdit edilip akıl hastanesinde yattığı ve yaşadığı her şey aklından geçiyor. Sabahattin’in yanına gidip olanları ona anlatıyor. Müjgan ise onun odasındadır ve tün konuşulanları duyuyor. Haminne’yi Demir eve getiriyor. Onun feryatlarına dayanamayan Gülten, onu Hünkar’la konuşturuyor.

Demir, annesinden konağı almak için avukatından ona açık bir çek gönderiyor. Bunun üzerine Hünkar, konağa geliyor ve oğluna konağın kendisinin olduğunu, hiç bir yere gitmeyeceğini söylüyor. Demir, şirketteki toplantılara da annesini çağırmıyor. Bunun üzerine Hünkar, Sanayi Odasının başkanlık seçimlerinde oğlunun karşısında aday oluyor.

Hatip Ağa’da Şermin’in evinde tanıştığı Behice’nin gazıyla başkanlığa aday oluyor. Ana oğulun rekabeti Hatip’e yarıyor ve başkanlığı alıyor. Gülten’in nişanlanacağını duyan Çetin evi basıyor ve kendisini korumak için silahını ateşliyor. Hapse giren Çetin’i ziyarete giden Gülten onda gönlü olduğunu ve onu bekleyeceğini söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler