Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'ten Oyuncu Seçmelerine Sert Gönderme!

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Oyuncu Seçmelerine Sert Gönderme!

Son dönemlerin yıldızı en parlayan oyuncuları arasında olan Beren Saat “Atiye”nin gala gecesinde övgüleri üstüne topladı. Geçtiğimiz günlerde “Based İstanbul Dergisi” için objektif karşısına geçen ve oyunculuk kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Beren Saat’ten oyuncu seçmelerine sert gönderme geldi. İşte başarılı oyuncunun gündeme damgasını vuran açıklamaları;

“Oyunculuğa Selçuk Yöntemi İzleyince Karar Verdim”

Canlandırdığı karakterlerle büyük bir övgü toplayan Beren Saat oyunculuk kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Henüz 7-8 yaşlarındayken Selçuk Yöntem’in bir tiyatro oyununu izlemeye gittiğini ve oyunu izlerken “Bende burada olmalıyım” diyerek oyuncu olmaya karar verdiğini açıklayan Saat, oyuna ait bir sahneyi anlatarak o sahne aklına geldikçe hala çocukluğundaki gibi heyecanlandığını dile getirmişti.

“Atiye” Galada İzleyenleri Büyüledi

“Atiye’nin Hikayesinden Çok Fazla Kadın Yararlanacak”

Verdiği röportajda yeni projesi hakkında da açıklamalar yapan Beren Saat “Atiye’nin hikayesinden çok fazla kadın yararlanacak. “Atiye hem canımı yakan, hem beni derinleştiren bir yol arkadaşı. Umarım yolu açık olur.” diyerek bu hikayeden çok fazla kadının etkileneceğini açıklamıştı. Yeni dizisi için son derece heyecanlı olan başarılı oyuncu dün dizinin galasında izlemeye gelenlerden büyük övgü gördü.

Beren Saat’ten Oyuncu Seçmelerine Sert Gönderme!

Röportajında sektör hakkında yorumlarını da dile getirmekten çekinmeyen Beren Saat ünlü olmayı bir hapishaneye benzetti. “Castları kim yapıyor?”, “Nasıl yapılıyor?” sorusuna samimi bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncu “Cast yaparken bu karakteri kim iyi oynar diye değil takipçi üzerinden yapılıyor.” yanıtı vererek sektörü eleştirdi.

Beren Saat Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler