Ana SayfaKimdirOgeday Girişken Kimdir?

İlgili Postlar

Ogeday Girişken Kimdir?

Survivor 2017’ye katılan en iddialı isimlerinden bir tanesi Ogeday Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı oyuncusu. Ogeday Girişken kürek sporunun en önemli isimlerinden birisi olarak gösteriliyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Ogeday Girişken Kimdir?

1992 yılında doğan ve özellikle Marmara Üniversitesi’nde spor alanında eğitimini tamamlayarak lisanslı sporcu olmayı başaran Ogeday Girişken, Fenerbahçe takımının yanı sıra Milli Takım forması giyiyor. Pek çok farklı uluslararası turnuva katılarak başarılı sonuçlar alan, Girişken kürek sporu ile ilgilenmesi sayesinde oldukça güçlü kollara sahip.

Özellikle yarışmaya katılacağı belirtildikten sonra kısa süre içerisinde pek çok kişinin de dikkatini çeken Ogeday Girişken çok önemli başarılara imza atmasına karşın Türkiye’de çok fazla tanınan sporculardan birisi değil. Survivor 2017 gönüllüler kadrosu açıklanması ile birlikte özellikle Instagram hesabı üzerinden dikkat çeken Ogeday Girişken İlayda Yalçın ile bir ilişki içerisinde.

Yarışmadaki performansıyla dikkat çektiği gibi yarışmanın şimdiden finalistlerinden birisi olarak gösteriliyor. Yarışlarda pek çok farklı rakibini geride bırakmayı başaran Ogeday Girişken özellikle sporun kendisine sağladığı avantajlar sayesinde bu konuda önemli bir fark yaratıyor. Milli sporcu sportif yaşamına çok önem verdiği gibi adada da yine spor çalışmalarını aksatmadan devam ediyor. Profesyonel sporcu olduğu gibi adada yer alan milli sporcular arasında yer alan Ogeday Girişken bu alanda ne kadar iddialı olduğunu da daha ilk haftalardan itibaren göstermeyi başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler