Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Hayranına Beklenmedik Tepki!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Hayranına Beklenmedik Tepki!

Defne Samyeli’den ayrılan ve filminden istediği başarıyı elde edemeyen  ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın son zamanlarda çok keyifsiz. Espirileriyle güldüren ve neşeli haline alışık olduğumuz Cem Yılmaz’ın eski halinden eser yoktu.

Cem Yılmaz Zor Günler Geçiriyor

Son filmi Karakomik Filmler’in vizyona girdikten sonra gişede çakılmıştı. İlk üç günde sadece 276 bin 86 kişi tarafından izlenen film en kötü açılış yapan filmi oldu. Filmin galasında 1,5 yıllık sevgilisi Defne Samyeli’den de ayrılan Cem Yılmaz hem özel hayatında hem de iş hayatında zor günler geçiriyor. Cem Yılmaz filmi ile yapılan eleştirilere ve kendisine yöneltilen sorulara cevap olarak “İnsanlar bazı filmleri beğenmekte ve bazı filmleri beğenmemekte özgürler, sanatçılar filmleri beğenilince mutlu, beğenilmez ise mutsuz olurlar” dedi.

Erol Köse açıkladı: Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın Defne Samyeli mi?

‘Beni Rahat Bırakın’

Önceki akşam mekan çıkışı görüntülenen Cem Yılmaz hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir önceki akşam kendisini çeken gazetecilere ‘Beni rahat bırakın’ diyen komedyenin hayranına tepkisi ise dikkatleri üzerine çekti. Bir hayranı “Cem abi iki espri yap, gülelim öyle git! Bak arkadaşlar seni izliyor” dedi. Bu sözler karşısında gerilen komedyen, lüks aracına binerek mekandan ayrıldı.

 İşte Cem Yılmaz’ın Büyük Sırrı!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler