Ana SayfaKimdirGünel Zeynelova Kimdir?

İlgili Postlar

Günel Zeynelova Kimdir?

“Bir Adam Var” albümüyle çok sevilen Günel Zeynelova kimdir? Günel Zeynelova kaç yaşında? Günel Zeynelova albümleri neler? Günel Zeynelova aslen nereli? Günel Zeynelova hangi burç? Günel Zeynelova hakkına merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazık.

Günel Zeynelova Kaç Yaşında? Günel Zeynelova Aslen  Nereli? Günel Zeynelova Hangi Burç?

Günel Zeynelova 25 Ekim 1985 senesinde Azerbaycan’da dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbaycanlı olan Günel Zeynelova,  Akrep burcudur.

Günel Zeynelova Kimdir?

Günel Zeynelova, eğitim hayatını Bakü’de tamamlamıştır. Müzisyen bir ailede yetişen Günel Zeynelova, çocukluğundan beri müzikle iç içe olmuştur. Babası klarnet annesi piyona çalan Günel Zeynelova küçük yaşlarda çeşitli enstrümanlar öğrenmiştir.

Ailesinin yanı sıra profesyonel olarak da müzik eğitimi alan Günel Zeynelova, ilk olarak 2003 senesinde “Resmi Çeke Çeke” albümünü müziksevelerin beğenisine sunmuştur. Kendine özgü sesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Günel Zeynelova, 2008 senesinde çıkardığı “Adı Yok Hala” albümüyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Ardından 2014 senesinde “Her Şeye Değer” albümüyle dinleyicileriyle buluşan Günel Zeynelova, bu sene “Bir Adam Var” albümünü dinleyicilerinin beğenisine sunmuştur.

Günel Zeynelova Albümleri

  • 2019 – Bir Adan Var
  • 2016 – Gel Çağırmam
  • 2014 – Her Şeye Değer
  • 2008 – Adı Yok Hala
  • 2003 – Resmi Çeke Çeke
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler