Ana SayfaKimdirBurak Çelik Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Çelik Kimdir?

Türk oyuncu ve aynı zamanda manken olan Burak Çelik  Kimdir? Burak Çelik kaç yaşında ? Burak Çelik diziler nelerdir? Burak Çelik filmleri nelerdir? Burak Çelik aslen nereli? Burak Çelik hangi burç? Burak Çelik hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Yengeç Burcu Ünlüler

Burak Çelik Kaç Yaşında? Burak Çelik Aslen Nereli? Burak Çelik Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordulu olan başarılı oyuncu yengeç burcudur.

21 Temmuz Doğumlu Ünlüler

Burak Çelik Kimdir?

Türk oyuncu ve aynı zamanda manken olan Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul yıllarını Eyüp’te okumuştur gençlik yıllarında üniversite Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Bölümünün ardından kendisine güvenerek mankenlik için başvurmuştur. Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında birinci seçildikten sonra modellik kariyerine başlamıştır. Birinci olduktan hemen sonra Beyaz Show’a katılan oyuncu kendi kişisel bilgilerini söylemiştir. İlk başta “Karagül” dizisine başlamıştır. Yavaş yavaş mankenlikte yükselen yakışıklı oyuncu Hakan Akkaya’nın defilesinde baş manken olarak yer almıştır. Hande Yener’in “Kraliçe ve Hasta” adlı şarkılarının klibinde yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2013 yılında rol aldığı “Karagül” dizisi ile yaşadıktan sonra ise “Hayat Sevince Güzel” dizisinde rol almıştır. 2017 yılında “Deli Aşk” adlı filminin kadrosunda yer alan Burak Çelik, yaptığı işlerle televizyon camiasına adımını atmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler