Ana SayfaDizilerÇocuk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kemal Şule'nin Murat'la İlişkisi Olduğunu...

İlgili Postlar

Çocuk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kemal Şule’nin Murat’la İlişkisi Olduğunu Düşünüyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Çocuk 6. yeni bölümüyle 21 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Ali Kemal, Efe’ye babalık testi yaptırıyor ve sonuç karşısında şok oluyor. Çocuğun babası olmadığı ancak ya amcası yada dayısı olabileceğini öğreniyor. Bu sonucu duyan Ali Kemal Şule’nin kendisini Murat’la aldattığını düşünüyor. Şule’den boşanmaya düşünen Ali Kemal’nin Efe’ye karşı davranışları ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Ali Kemal Şule’nin Kendisini Murat’la Aldattığını Düşünüyor!

Çocuk 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça, Hasan’a iyi bir baba olup olamayacağını soruyor. Hasan ise işini gücünü bırakıp çok iyi bir baba olacağını söylediğinde Akça onun önce adam olmasını sonra nasılsa çocuk olacağını söylüyor. Gerçekleri Hasan’a anlatmak isteyen Akça’ya annesinden destek gelmiyor. Ali Kemal, Murat’ın karşısına geçip Efe’nin kendi oğlu olmadığını onun karısıyla ne zamandan beri ilişkisi olduğunu soruyor.

İşte Çocuk 6. bölüm 2. fragmanı…

 

ÇOCUK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede annesini gören Ali Kemal, onun orada ne işi olduğunu sorar. Oda onu yaralı bulup hastaneye getirdiğini söyler. Hasan’a kan lazım olduğunda Asiye kan verir. Murat, arkadaşlarını toplayıp Hasan’ı mekanını basar ve intikamını alır. Hasan, hastaneden çıkar çıkmaz tekrar Akça’nın peşine düşer. Akça, çantasını almak için konağa gittiğinde, bahçede Efe’yi ağlarken görür. Efe, annesinin kendisini istemediğini sevmediğini söyler.

Bunun üzerine Akça, Efe’yi alarak kaçar. Arabasını satılığa çıkaran Akça, otele yerleşir. Otelde Efe, aniden fenalaşır. Çaresiz Şule’yi arayan Akça, Efe’nin fenalaştığını söyler. O da fıstığa alerjisi olduğunu söyleyip yanına gitmek için evden telaşla çıkar. Ali Kemal’de gecenin bir vakti evden telaşla çıkan Şule’yi takip eder. Otelin kapısına dayanan Ali Kemal, içeride Şule’yle Akça’yı görünce rahatlar.

Akça, arabayı satıp Efe’yle otobüse binip uzaklara gitmeye hazırlanırken, Hasan’ın adamları Akça’nın izini sattığı arabadan bulur. Hasan, Akça’yı çocukla birlikte bulur ve Efe’yi ailesine teslim eder. Ali Kemal, Akça’ya çok öfkelenir ve çocuğunu neden kaçırdığına bir anlam veremez. Konuşulanlardan anladığı kadarıyla Hasan, Ali Kemal’e Akça’nın çocuğu neden kaçırdığını karısına sormasını ister. Hatta kulağına eğilip, ‘Çocuk senden değil’der.

Çocuk 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Babalık Testi Yaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler