Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGülben Ergen Işık Saçtı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Işık Saçtı!

Geçtiğimiz günlerde Esma Sultan Yalısı’nda dinleyicileriyle buluşan Gülben Ergen ışık saçtı. Sahnede kaldığı süre boyunca enerjisiyle kendisini dinlemeye gelenleri hem güldüren, hem de şarkılarıyla duygusallaştıran Gülben Ergen, repertuvarında eski ve yeni şarkılarına yer verdi.

Gülben Ergen Gönülleri Fethetti!

Birbirinden güzel parçaları dinleyicisiyle buluşturan Gülben Ergen, sanatçı kimliğinin yanı sıra iyi kalpleriyle de gönülleri fethediyor. “Çocuklar Gülsün Derneği” ile Türkiye’nin çeşitli yerlerinde anaokulu ve ilkokullar açılmasına destek olan Ergen, 9 sene içerisinde tam 39 tane anaokulu açarak eğitime gönülden destek verdi. Geçtiğimiz gün 39. anaokulunu Diyarbakır’da açan Gülben Ergen, Ayşe Arman’a verdiği bir röportajında”Her açtığımız anaokulunda, o ilk anaokulunu açtığımızdaki heyecanı, coşkuyu hissediyorum.” açıklamasını yaptı.

Derin yırtmaçlı elbisesiyle Gülben Ergen göz doldurdu

Gülben Ergen’in Sahnesi Çok Seviliyor!

Hem oyunculuğu, hem de şarkıcılığıyla adından övgüyle bahsettiren Gülben Ergen sahne enerjisiyle çok sevilen isimler arasında yer alıyor. Sahnede asla yerinde durmayan ve sevenlerine dolu dolu bir şov ve müzik şöleni sunan Gülben Ergen’in konserleri sevenleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Bir süredir yürüttüğü projelerin yoğunluğundan dolayı eskisi kadar sahnelerde olmayan Ergen’i sevenleri bu sene daha çok sahnede görmek istiyor.

Gülben Ergen Işık Saçtı!

Birkaç gün önce Esma Sultan Yalısı’nda sahne alan Gülben Ergen, neşeli ve eğlenceli tavırlarıyla kendisini dinlemeye gelenlere harika dakikalar yaşatarak bol bol alkış aldı. Enerjik tavırlarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de sevenlerini büyüleyen Ergen “Raisaa Venessa” imzalı sahne kıyafetiyle herkesi büyüledi.

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen Işık Saçtı!
Gülben Ergen Işık Saçtı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler