Ana SayfaÜnlülerİbrahim Erkal'ın 2 yaşındaki Kızı Elifsu Yürekleri Dağladı..

İlgili Postlar

İbrahim Erkal’ın 2 yaşındaki Kızı Elifsu Yürekleri Dağladı..

Ünlü şarkıcı rahmetli İbrahim Erkal’ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu son haliyle yürekleri dağladı. 12 günlükken kaybettiği babası İbrahim Erkanl’ın Ömrüm eserini okuması dinleyenleri duygulandırdı. Detaylar Haberimizde..

İbrahim Erkal’ın Kızı Elifsu Yürekleri Dağladı..

2 yıl önce yaşadığı evin otoparkında geçirdiği beyin kanaması sonunda vefat eden ünlü söz yazarı İbrahim Erkan’ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu, babası İbrahim Erkal’ın Ömrüm adlı şarkısını seslendirdi. Küçük kızın babası İbrahim Erkal’ın mezarı başında söyledikleri ise görenleri duygulandırdı.

İbrahim Erkal’ın Kızı “Ömrüm” Şarkısını Söyledi.

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının müdür Asiye Acar, merhum İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal’ın yaşadığı yere  giderek röportaj yaptı. Babası İbrahim Erkal’ı daha 12 günlükken kaybeden 2,5 yaşında olan Elifsu, Ömrüm eserini söyledi.

İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal; “Kızım ölümün ne olduğunu bilmez ama sürekli mezarlığa götürüyorum orada görüyor. İbrahim gitti kızımızı bıraktı onunla oyalanıyorum. Sürekli babasını gösterip şarkılarını dinletiyorum. Babasının fotoğrafını ya da şarkısını duyduğunda hemen tanıyor. Bedenen bizimle değil ama ruhen hep bizimle gibi. O hiç gitmedi.” dedi.

“Baba Kalk Hadi Seni Özledim Bu Suyu İç”

Sözlerine devam eden Filiz Erkal; ” …..Mezarlığı suluyorduk. Elifsu ‘Baba kalk hadi seni özledim bu suyu iç’ dedi Özellikle seni özledim dediği zaman içimden bir şey koptu gibi. Eski evde kötü anılarımız vardı ve orada yaşamak istemedim. Eşyalarımı falan da değiştirdim İbrahim’in özel eşyaları dışında kıyafetlerinin falan çoğunu dağıttım.”

 

“Rüyamda Sarılıyorum”

“….Özlediğimde falan rüyamda görüyorum. En son 3-4 gün önce gördüm. Genelde rüyamda hiç konuşmuyor ve genelde gelip sarılır. Gözü arkada kaldı sonuçta arkada 12 günlük bebeği vardı. Çocuklarımla çok konuştum bu konuları bizi kimse hiçbir zaman yalnız bırakmadı. İbrahim’le ilk evli olduğumuzda evimize sürekli gelip gidenleri sonradan hiç görmedim.”

İbrahim Erkal Kimdir?

“İbrahim’in Bütün Şarkılarından Oluşan Bir Albüm Hazırlayacağız”

“Bir projemiz var. İbrahim’in bütün şarkılarından oluşan bir albüm hazırlayacağız. Şimdi sanatçılarla bir görüşmemiz var. Yıldız Tilbe zaten her zaman arkamızda. Kendisi İbrahim’in şarkılarında ayrı bir albüm yapacak bir de bizim albümde okuyacak. İbrahim zaten İbrahim Erkal’ın klasikleri diye ünlüleri ve okuyacakları şarkıları yazmış. Cengiz Kurtoğlu, Demet Akalın gibi isimler vardı. Hepsinin karşısına hangi şarkıyı okuyacağını da yazmış.”

Demet Akalın Çok Duygulandı..

Dün akşam Tarkan’ın konserine giden Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün gece Tarkan’ın konserinde görüntülenmişti. sanatçı İbrahim Erkal’ın hazırlanan albümünde kendi ismini geçirmesini öğrenince “Hadi ya ay çok kötü oldum şimdi. Ben İbrahim Erkal’ı acayip severim” dedi.  Demet Akalın gözyaşlarına hakim olamadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler