Ana SayfaÜnlülerRecep İvedik 6'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu..

İlgili Postlar

Recep İvedik 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu..

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar’ın “Dikkat Şahan Çıkabilir ” programındaki favori karakterinden birisi olan Recep İvedik’i Türk sinemasına taşımasıyla, kariyerindeki en büyük dönüm noktası olmuştu. Ünlü şovmen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6’nın çekimlerinin tüm hızıyla devam etmesi üzerine nihayet tamamlandı. Detaylar Haberimizde..

Şahan Gökbakar “Recep İvedik 6” Videosu Paylaştı!

Recep İvedik 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu..

2008 senesinde ilk vizyona girmesiyle Türk sinemasında depremler yaratan Recep İvedik serisinin son filmi olan Recep İvedik 6’nın vizyon tarihi ve konusunu yapımcısı olan Şahan Gökbakar nihayet duyurdu.

Türk izleyicisi tarafından en çok izlenen filmlerden olan Recep İvedik serisi, çıktığı ilk günden beri listeleri alt üst ediyor. Çoğu kesim tarafından eleştiriye maruz kalsada çoğu kişi tarafından da çok beğenilen Recep İvedik son serisi ile karşımızda.

“Recep İvedik 6” Setinden Kötü Haber!

En son 2017 senesinde vizyona giren Recep İvedik 5’in devamı olan Recep İvedik 6’nın geçtiğimiz Şubat 2019’da seyircisiyle buluşması planlanmış ancak birçok oyuncunun katıldığı “Cinemaximum eylemi” sebebiyle ileri bir tarihe atılmıştı. Yürürlüğe konulan yeni sinema kanunu ile birlikte sorunun çözülmesi sonrasında Recep İvedik 6’nın çıkacağı da duyrulmuştu. Yapımcı ve komedyen Şahan Gökbakar, yeni serinin yayın tarihini ve filmin konusunu kendi Instagram sayfasından duyurdu.

Şahan Gökbakar kimdir?

İşte Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6’nın Müjdesi;

recep ivedik 6

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6’nın yeni hikayesinin Kenya’da geçtiğini işaret ediyor. Konya’yı yanlış anlayıp Kenya’ya gidecek olan Recep İvedik’i, dolu dizgin bir serüven bekliyor.

Yönetmen Koltuğunda Bakın Kim Var?

Recep İvedik 6’nın yönetmen koltuğunda Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar otururken. yapımcılığını Çamaşırhane Film’in üstleniyor. Başrollerinde ise Şahan Gökbakar yanında Nurullah Çelebi ve Somer Karvan oynuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler