Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'nın Yanında Ki Kişiyi Görenler Şaşkına Döndü!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Yanında Ki Kişiyi Görenler Şaşkına Döndü!

Serenay Sarıkaya’nın bu aralar çok yoğun bir tempoyla çalıştığı Alice müzikaline tekrar hazırlık aşamasında olduğunu biliyoruz. Fakat bir gece mekanında birlikte eğlendiklerini gören ve şaşkınlığını gizlemeyenler oldu. Serenay Sarıkaya’nın yanındaki kişiyi görenler şaşkına döndü!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Eski Sevgilisinin Eski Sevgilisi İle Mekanda Dans  Ederken Görüntülendi!

hande doğandemir serenay sarıkaya

Kafanızın karıştığının farkındayız ama olay geçtiğimiz hafta Emirgan’ da bir eğlence mekanında Serenay Sarıkaya’nın aynı zamanda Kerem Bürsin’in eski sevgilisi olan Serenay Sarıkaya’nın, yine aynı zamanda Kerem Bursinin eski sevgilisi olan Hande Doğandemir ile birlikte olduğu uzun bir süre konuştuktan sonra samimi haraketleri ve ilerleyen saatlerde birlikte dans etmeleri oldukça ilgi çekti. Bu ikiliyi bu halde görenler gözlerine inanamadı.

Hande Doğandemir Kimdir?

Aşkları Dizi İle Başlamıştı…

Hande Doğandemir ile Kerem Bursin’in başrollerini paylaştığı Güneşi Beklerken dizisinde bütün bir sezon boyunca birlikte oldukları iddia edilsede karşılıklı iki taraftanda herhangi bir yalanlama gelmemesi ve bu çiftin defalarca yan yana görüntülenmesi kafalarda hep bir soru işareti oluşturmuştu. Daha sonra birliktelikleri kantlandıktan sonra dizininde bitmesi ile 2014 yılında aşklarının tozlu raflara gömülmesi beklenen bir sondu.

hande doğandemir kerem bürsin

Kerem Bürsin Kimdir?

Evlilik Beklenirken Ayrılık Geldi!

kerem bursin serenay sarıkaya

2014 yılında Hande Doğandemir ile birlikteliğinin sonlandığını iddia edilen Kerem Bursin’in daha sonra Serenay Sarıkaya ile başlayan ilişkisinde 3.5 yıl süren bu mutlu birliktelik geçtiğimiz aylarda bir ayrılık haberi ile bizleri üzmüştü. Birlikte dışarıya güzel görüntüler veren mutluluk saçan bu çiftten böyle bir ayrılık haberinin gelmesi onların evlilik haberini vereceği düşünülen bu süreçte böyle bir ters karar vermesi bütün hayranlarını çok üzmüştü.

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bürsin Ayrıldı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler