Ana SayfaÜnlülerOyuncu Aybike Esin Tumluer Cinsiyet Değiştirdi

İlgili Postlar

Oyuncu Aybike Esin Tumluer Cinsiyet Değiştirdi

Geçen yıllarda sevilerek izlenen İlişki Durumu Karışık adlı televizyon dizisinin yıldız oyuncusu Aybike Esin Tumluer, cinsiyetini değiştirdiği ortaya çıktı. Genç oyuncu göğüslerini aldırarak ismini Atlas Karan olarak değiştirdiğini açıkladı. Tüm detaylar Haberimizde..

Oyuncu Aybike Esin Tumluer Cinsiyet Değiştirdi..

Ünlü oyuncular Berk Oktay ile Seren Şirince’yle  İlişki Durumu: Karışık adlı popüler dizide Gülendam karakterine hayat veren yıldız oyuncu Aybike Esin Tumluer’in tam 2 sene öncesinde cinsiyetini değiştirdiği ortaya çıktı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Sadece Onur Akay’a Açıldı!

Türkiye’de ünlü kişilerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri duyurmasıyla bilinen ünlü felaket tellalı Onur Akay bu kez, bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç oyuncu Aybike Esin Tumluer, 2 yıl öncesinden bu yana  tüm yaşadığı değişim sürecini Onur Akaya anlattı.

Aybike Esin Tumluer iki yıl önce cinsiyet değiştirmiş

Yeni isminin Atlas Karan Tumluer olduğunu açıklayan Ünlü sanatçı Onur Akay,  “İlişki Durumu Karışık isimli dizide çocuk bakıcısı ‘Gülendam’ karakteriyle hepimizin sevgisini kazanan ve konservatuardan yakın dostum olan 1988 doğumlu Aybike Esin Tumluer’den, uzun süre haber alamamıştım ve bu hafta sonu kendisi ile konuştuğumda hayatımın şokunu yaşadım. Önce telefonunu başka biri açtı zannettiğim anlarda, bana cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu itiraf etti. O artık Atlas Karan Tumluer’di.”  dedi.

Yeni İsmiyle Atlas Karan Tumluer: “Zekiyim ve Mutluyum”

Tam olarak cinsiyet değişimi için geçirdiği sürecin ortalama 4 sene öncesinde başladığını ve iki yıl öncesinde cinsiyet değiştirme ameliyatını geçirdiğini anlatan oyuncu Tumluer, “Zekiyim, duyurmadım, her şey tamamlansın istedim ve mutluyum” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler