Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Aşk Dolu Paylaşımı Yine Kafa Karıştırdı!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Aşk Dolu Paylaşımı Yine Kafa Karıştırdı!

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun boşanıyorlar, ayrıldılar, ayrılacaklar şeklindeki iddialar aylardır magazin gündemine oturmuştu. Beren Saat cephesinden ilginç bir gelişme yaşandı. Saat, son paylaşımıyla hem bu tartışmaların hepsine yanıt verirken hem de yine kafa karıştırmayı başardı. Beren Saat’in Aşk Dolu Paylaşımı Yine Kafa Karıştırdı!

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat’in Aşk Dolu Paylaşımı Yine Kafa Karıştırdı!

Beren Saat, klasik bir aşk anlayışının dışında olduklarını ima eden mesajında, Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutladı. Sözleriyle net bir durum belirtmese de okuyanları çok şaşırttı. İlk tanıştıkları zaman, kalbine aşkın ilk düştüğü anları, yaşadıkları güzel günleri özetleyen Beren Saat, “Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli, güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal sureci hiç merak eden yok” diyerek hakkında yapılan iddialara serzenişte bulundu.

Boşanmanın işin en kolay kısmı olduğunu belirten Saat, esas olanın aşk olduğunu vurguladı. Mesajına;“Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık, her damla gözyaşıma ziyadesiyle deydin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum” sözlerini paylaştı.

BEREN SAAT’İN BU PAYLAŞIMINA YÜZLERCE YORUM GELDİ!

Beren Saat’i takip eden hayranlarının bazıları, yazdıklarından bir şey anlamadıklarını söylerken bazı takipçileri ise “Veda etmiş asilce, klasik aşk anlayışına kafa atıyor, vazgeçerken bile güzel” şeklinde yorum yaptılar.

Bir çok takipçisi ayrılık konusunda artık net bir yanıt beklediği Beren Saat’in sözlerinden bir anlam çıkaramasa da ünlü oyuncunun mesajı dakikalar içinde yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Önümüzdeki günlerde magazin gündemini epeyce meşgul edeceği anlaşılan bu mesaj sonrasında, ikilinin durumu büyük merak konusu olacak gibi görünüyor.

Kenan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler