Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül Hamilelik Sorularını Yanıtladı!

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Hamilelik Sorularını Yanıtladı!

Kadir Doğulu ile evli olan Neslihan Atagül’ün bebek beklediği söyleniyordu. Hamile olduğu iddialarına dayanamayan, Neslihan Atagül hamilelik sorularını yanıtladı!

Masal Gibi Bir Aşk Hikayesi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül birbirlerine ilk görüşte aşık olanlardan. Beraber oynadıkları “Fatih Harbiye” setinde tanışan çiftin aşkları kısa zamanda başlamıştı. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’ü görür görmez çarpıldığını her zaman dile getirerek eşine olan aşkını itiraf etmekten kaçınmıyordu. Birliklerini mümkün olduğunca gözlerden uzak durmaya çalışan çift 2016 senesinde hayatlarını birleştirme kararı alarak dünya evine girmişlerdi. Evlendikten sonra ise çift hakkında birçok haber yapılmaya başlandı.

Neslihan Atagül İle Kadir Doğulu Ayrılık İddiaları Sonrası İlk Kez Görüntülendi!

“Bu Haberlere Anlam Veremiyoruz”

Neslihan Atagül, eşi ve kendisi hakkında yapılan haberle anlam veremediklerini açıklamıştı. Daha öncesinde gündeme gelen boşanacaklar haberini birlikte okuduklarını ve güldüklerini söyleyen çift bu tarz haberlerin kaynağının ne olduğuna hiçbir zaman akıl sır erdiremeyeceklerini söylemişlerdi.

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül Hamilelik Sorularını Yanıtladı!

Son birkaç aydır çıkan haberler ise Neslihan Atagül, Kadir Doğulu çiftinin bebek beklediği yönünde. Kadir Doğulu’nun ikilinin bebek sahibi olmayı çok istedikleri açıklamaları üzerine gelen bu haber ikilinin hayranlarını çok sevindirmiş ve onları tebrik mesajlarına boğmuştu. Uzun zamandır açıklama yapmadıkları konu hakkında Neslihan Atagül açıklama da bulundu. Haberlerin doğru olmadığını söyleyen Atagül, “Hamile olsam bu haberi başkalarından değil, bizden duyarsanız. Böyle güzel bir haberi saklamayız.” diyerek hamile olmadığının altını çizdi.

Kadir Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler