Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na Yanıt Geldi!

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na yanıt geldi! Önceki akşam bir yemek çıkışında kedisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu hakkında ilginç itirafta bulundu. Kaya Çilingiroğlu’nun, “Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem imkansız gibi bir şey.” sözleri sorulan Avşar kızı, ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’a Evlilik Cevabı Şaşırttı!

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na yanıt geldi!

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na yanıt geldi! Önceki akşam gittiği bir balıkçıda Mahsun Kırmızıgül, Zara ve Ece Binay ile keyifli zaman geçiren Avşar kızı, çıkışta kendisini görüntüleyen magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı. 

Sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu fotoğrafıyla çok konuşulan Avşar kızı, gelen eleştirilerle ilgili “Bornozlu paylaşımın nesi cesur? Bunlar normal şeyler değil mi, mayo giymek falan? Yaşımla ne alakası var bunun. Benim yaşımdaki bir çok insanın vücudu düzgün artık… Eğer kadın hoşsa, yakışıyorsa, çizgiyi de aşmıyorsa açıklık yakışır.” ifadesini kullandı. 

Hülya Avşar, gittiği bir mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Hülya Avşar, gittiği bir mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hülya Avşar kimdir?

Kaya ile çok iyi arkadaşız, onunla evliyken bu kadar görüşmüyorduk

Geçtiğimiz hafta katıldığı 2. Sayfa programında “Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem imkansız gibi bir şey” diyen Kaya Çilingiroğlu’na cevap veren Hülya Avşar, “Kaya doğru söylemiş. Bu saatten sonra Kaya ile sadece nikah olur bir şey değişmez. Çok iyi arkadaşız onunla. Kaya ile evliyken bu kadar görüşmüyorduk Onun çok cici bir sevgilisi var, ailecek seviyoruz. Hayat güzel.” dedi. 

Estetik yaptırırsam baba gibi yaptırırım

Helin Avşar’ın geçirdiği estetik operasyonlarının son günlerde tekrardan gündem olmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, “Helin zaman içerisinde nasıl değişti ben de bilmiyorum ama şu an çok güzel. 4 tane estetik olmadı, ufak tefek dokunuşlar varsa bilmiyorum. Ben öyle ufak tefek dokunuş yaptırmam. Yaptırırsam baba gibi yaptırırım. Bir kez yaptırırım ama ben yaşımın kadını olmayı seviyorum.” sözleriyle dikkat çekti. 

Parmağındaki tek taş yüzünü ile dikkat çeken Hülya Avşar, “Bu arada gözünüz hep tek taşımda, boşuna bakmayın bunu Kaya almadı. Tek taşımı kendim aldım.” diyerek eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na göndermede bulundu. 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler