Ana SayfaDedikodu40 gün önce evlenen Merve Boluğur boşanıyor mu?

İlgili Postlar

40 gün önce evlenen Merve Boluğur boşanıyor mu?

40 gün önce DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur evliliğinde birtakım sorunlar yaşıyor! Daha 40 günlük evli olan ve evliliğinde sorunlar yaşayan Merve Boluğur, evlilik alyansını çıkardı ve ailesi ile yaşamaya başladı.

 

merve boluğur evlilik
merve boluğur evlilik

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur’un evlilikten yana şansı ne yazık ki yürümüyor… Biliyorsunuz ki 2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanmıştı. 2 Ekim’de Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur, bir süredir sosyal medya hesabından eşi ile paylaşım yapmıyor. Merve Boluğur’un evliliğinde krizler yaşadığı iddialar arasında yer alıyor.

Merve Boluğur Babasının Evine Mi Döndü? 

Merve boluğur aile
merve boluğur aile

Mert Aydın Kimdir?

İddialara göre eşi Mert Aydın ile her anını sosyal medyada paylaşan Merve Boluğur, bir süredir eşi ile paylaşım yapmıyor.  Eşi ile paylaşım yapmayan Boluğur’un kısa bir süre önce ailesi ile yayınladığı fotoğrafta Mert Aydın’ı keserek paylaşması dikkatlerden kaçmadı.  Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur,” Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım” cümlesini dile getirdi.

 

merve boluğur alyans
merve boluğur alyans

 

Son olarak, Merve Boluğur’un paylaştığı fotoğraflarda alyansının olmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

 

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler