Ana SayfaYaşam4 Kasım Ailesi Sosyal Medya Gündemine Oturdu!

İlgili Postlar

4 Kasım Ailesi Sosyal Medya Gündemine Oturdu!

İmza İnternet Teknolojileri yönetici ortağı Hasan Yaşar, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kendisinin ve ailesinin yaşadığı ilginç tesadüfü paylaştı. Kendisi ve eşi ile aynı tarihte doğan kızının fotoğrafını paylaşan Hasan Yaşar’ın paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Hasan Yaşar Kimdir?

hasan yaşar

 

Olay ile ilgili düşüncelerini paylaşan Hasan Yaşar, “Eşimle tanıştığımızda muhabbet esnasında doğum tarihi konusu açıldı, 4 kasım doğumluydu. Bana sorduğunda ben de 4 kasım olduğunu söyleyince inanamadı. Hayatın büyük bir tesadüfü olarak bu 4 kasımda kızımız Asya hayatımıza girdi. Evlilik 4 kasım olsun istemedik, tesadüf oldu. Bebeğin doğacağı günü hesaplamadık, normal doğum oldu. Tesadüf olması hoşumuza gidiyor, planlı olunca bir anlamı olmazdı cümlelerine yer verdi.

 

asya yaşar
asya yaşar

 

Hasan Yaşar’ın sosyal medya paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bu duruma kimi astroloji tutkunları esprili paylaşımlarla karşılık verirken, kimileri de bunun bir mucize olduğunu belirtti.  Bizler magazinhaberleri.com ailesi olarak, minik Asya’ya hoş geldin ve Yaşar ailesine hayırlı olsun diyoruz 😍🧿

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler