Ana SayfaKimdirHasan Yaşar Kimdir?

İlgili Postlar

Hasan Yaşar Kimdir?

4 Kasım 1980 yılında Konya’da doğan Hasan Yaşar, lise öğrenimini Konya Karatay Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde devam etmiştir. Eğitim hayatı boyunca çeşitli girişimcilik projelerinde yer alan Hasan Yaşar, kendi açtığı bloğunda çeşitli girişimcilik yazıları paylaşarak deneyimlerine de sık sık yer vermektedir. 1999 yılından bu yana internet projeleri ile ilgilenmektedir.

 

hasan yaşar
hasan yaşar

İmza İnternet Teknolojileri’nin kurucu ortağı olan Hasan Yaşar, aynı zamanda indir.com ve aramamotoru.com projelerinin sahibidir.  İmza İnternet Teknolojileri’nde başta SEO olmak üzere birçok konuda danışmanlık hizmeti verilmektedir. Eğitim ve öğretim hayatı oldukça yoğun geçen Hasan Yaşar, 2016 yılında Marmara Üniversitesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak “Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yönetimi” dersleri, 2017 yılında ise Aydın Üniversitesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak İnternet Girişimciliği dersleri vermeye başlamıştır.  Aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi’nde SEO eğitimi vermeye başlamıştır.  Hasan Yaşar, Aydın Üniversitesi’nde VR. Lab’da Danışma Kurulu’nda yer almaktadır.  Bununla birlikte de Mimar ve Mühendisler Grubu’nda Yönetim Kurulu Üyesidir.

 

hasan yaşar
hasan yaşar

Sosyal medyayı aktif kullanan Hasan Yaşar, sık sık SEO eğitimleri düzenleyerek sektördeki bilgi birikimini paylaşmaktadır. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da sıklıkla SEO, Dijital Pazarlama ile ilgili bilgilere yer vermektedir. 2 çocuk babası olan Hasan Yaşar’ın Yusuf Baha adında bir oğlu ve Asya adında da bir kızı vardır.

 

Hasan Yaşar’ın sosyal medya hesaplarına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

 

Instagram: https://www.instagram.com/hasanyasar/

Twitter: https://twitter.com/HasanYasar

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler