Ana SayfaKültür ve Sanat31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali programı belli oldu

İlgili Postlar

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali programı belli oldu

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali programı belli oldu. Her yıl düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl da muhteşem bir organizasyon ile konuklarını ağırlayacak. Programın detayları belli oldu. Konserler birbirinden iddialı. Detaylar haberimizde…

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

Her yıl büyük bir şölen tadında gerçekleşen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl 31.’si ile devam ediyor. 31. yılında heyecanla beklenen festivalinin programı belli oldu. Şile’yi ve tarihini dünyaya tanıtmayı amaç edinen Şile Belediyesi, muhteşem bir organizasyon ve konserler için gün sayıyor.

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivalinde muhteşem konserler

Şile’nin tarihini ilmek ilmek dokunuşunun dünyaya tanıtmak amacı ile her yıl Şile Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin bu yıl gerçekleşecek olan 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, unutulmaz anlara sahne olmaya hazırlanıyor.

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali konser programı

Bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, 18 Temmuz 2018 günü Burcu Güneş konseri ile başlıyor. Festival, 20 Temmuz 2018’de Ferhat Göçer, 21 Temmuz 2018’de Cem Belevi, 23 Temmuz 2018 İBB Kent Orkestrası ve 24 Temmuz 2018 günü İmera konseri ile son bulacak.

İşte 31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali konser programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler