Ana SayfaDiziler31 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

İlgili Postlar

31 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var?

31 Ekim bugün televizyonda hangi diziler var? En sevdiğiniz dizinin merakla beklediğiniz yeni bölümü hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Hangi kanalda, hangi dizi yayınlanıyor? Bugün hangi diziler var? İşte 31 Ekim günü dizileri hakkında detaylar…

31 Ekim bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

ATV – Sen Anlat Karadeniz – Saat: 20:00

Sen Anlat Karadeniz; Osman Sınav’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu; para karşılığı satıldığı adamın elinden kaçarak Karadeniz’e sığınan Nefes (İrem Helvacıoğlu) ile, onu koruduğu için ailesi tarafından büyük tepkiyle karşılaşan Tahir’in (Ulaş Tuna Astepe) imkansız aşkını anlatıyor.

Kanal D – Çocuklar Duymasın – Saat: 20:00

Çocuklar Duymasın; Hayatın kendisi kadar komik ve duygusal bir dizi olan Çocuklar Duymasın kaldığı yerden değil, günümüzden devam ediyor. Çünkü bizim izleyemediğimiz yedi senelik dönem içinde orada hayat hiç durmadı. Evlerinin dekorasyonunu değiştirdiler, iş hayatlarında yeni pozisyonlar elde ettiler ya da edemediler, çocuklar büyüdü, Haluk, Meltem ve diğerleri yaşlandı. Ama Haluk hala bildiğimiz Haluk, hala her şeye karşı, muhafazakar ve milliyetçi. Meltem’de büyük değişiklik yok, modern, ideal ve ahlaklı bir eş. Ailenin meseleleri yine çok küçük; kredi kartları, telefon faturaları, alışveriş giderleri, tatil masrafları ve hayatın içinde akıp giden her şey. Kısacası Çocuklar Duymasın’da aslında hem değişen bir şey yok, hem de çok şey değişmiş. Yine komik, yine duygusal, yine güncel, yine hayatın kendisi gibi küçük meseleleri olan, kentli ilişkilere ve modern aile meselelerine odaklı hem duygusal hem de eğlenceli bir aile komedisi. Çocuklar Duymasın bu kez de 2010 Türkiye’sine bir ayna tutuyor ve yaşadığımız çağın aile yapısı üzerinden sosyolojik bir analiz yapıyor ve Türkiye’de tüm yaş gruplarının aynı anda seyredebileceği tek dizi olma iddiasını koruyor.

TV8 – Jet Sosyete – Saat: 20:00

Jet Sosyete; Gülse Birsel’in senaristliğini yapacağı sitcom dizisi Şubat ayında seyircisiyle buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Hakan Algül, yapımcılığını ise BKM üstleniyor.

TRT 1 – Payitaht Abdülhamid

Payitaht Abdülhamid; 1896’da, Sultan Abdülhamid’in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı’nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ”Yunan Harbi”ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan’dan istenen Filistin toprakları, Padişah’ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan’ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, ‘Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler