Ana SayfaYaşamModa2018-19 Sonbahar Kış Modasında Palto Trendleri!

İlgili Postlar

2018-19 Sonbahar Kış Modasında Palto Trendleri!

Sonbahar geldi çattı, yavaş yavaş paltolarımızı da sakladığımız yerlerden çıkarmaya başlıyoruz. Gelin hep birlikte yeni palto almak ve ya eskilerini günün modasına uyarlamak için bu sonbahar-kış sezonunun palto trendlerine bir göz gezdirelim…

Deri

Bu sezon deri ceket de bolca karşımıza çıkacak. Bol, şık ve kaygan deri ceket stillerinden, herhangi bir cilt tonunu tamamlayacak nitelikte ve renkte ceketlere geçiş yapabilirsiniz.

Kabarık

Kısa ve pofuduk mont stilleri biraz iyi dikiş ve kadınsı dokunuşlarla dengelendiğinde bambaşka bir tarz yaratıyor.

Ekose

Kış aylarının vazgeçilmezlerinden ekose 2018/19 Sonbahar/Kış sezonunda hiç olmadığı kadar iddialı bir giriş yapıyor.

 

Leopar

Taşıması bir miktar zor olsa da leopar deseni paltolarda da görmeye devam edeceğiz bu sezon. Kombinlerken hata yapmaz iseniz oldukça şık ve kadınsı bir hava yakalamak mümkün…

Bütün dev modaevleri klasik kabanları günümüze göre uyarlayıp yeniden trendy yapıyorlar Klasik modeller ve renklerden en az bir tanesi dolabınızda bulunmalı.

Kemerli

2019’da güzel kuşaklı bir kabana yatırım yapmak gayet mantıklı bir hareket gibi duruyor. Kemer kolayca takılabilmeli ve kaban ayak bileğinin biraz üstünde bitmeli . Zarif gözüken kaşmir ve kullanılmaya  elverişli yünler ileriye yönelik yapabileceğiniz iyi yatırımlar arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler