Ana SayfaDedikodu21 Yaşın Üzerindekilerin Giremediği Festival

İlgili Postlar

21 Yaşın Üzerindekilerin Giremediği Festival

21 Yaşın Üzerindekilerin Giremediği Festival

Küçükçiftlik Park’ta 17 Eylül 2017 Pazar günü, gerçekleşecek olan Benim Festivalim, “Duman, Büyük Ev Ablukada, Flört, Son Feci Bisiklet, Hayat Meyal ve Ansızın Bi’İnfilak” gençlerle buluşacak.

Temel amacı liseli gençlere hayatlarında kullanabilecekleri güzel deneyim ve beceriler kazandırmak olan, gençlerin vazgeçilmezi olmaya aday gençlik festivali “Benim Festivalim” birbirinden güzel sahne performanslarıyla gençleri coşturacak.

Gün boyu sürecek yaratıcı atölyelerden sektör profesyonelleri ile söyleşilere, inovatif teknolojik aktivitelerden spor faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok dalda içeriğin yer alacağı festival, 17 Eylül’de Kültür Üniversitesi ana sponsorluğu ve URU organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Türkiye’nin en sevilen Rock grupları arasında yer alan Duman, en son yayımladıkları, içerisinde elektronik ögeler taşıyan ‘Fırtınayt’ serisi ile Büyük Ev Ablukada, retro sounduyla festivallerimizin favori müzik grubu Flört, yeni nesil alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Son Feci Bisiklet,alternatif Rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal ve2015 yılında yayımladıkları şarkılar ile kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başaran grup Ansızın Bi’ İnfilak festivalde sahne alacak.

Böylece gençlerin özgüvenlerini yerine getirme, sanat ve özellikler müzik ile daha çok içiçe olarak gençlere müziği sevdirmeyi amaçlayan festival oldukça fazla ilgi göreceğe benziyor.

Gün boyu temponun hiç dinmeyeceği festivalin sunumunu ise en sevilen youtuberlar arasında gösterilen ‘Stolk’ programının sunucusu İbrahim Selim yapacak. Festivale 21 yaş üstü katılamayacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler