Ana SayfaDiziler2019'un En iddialı Dizisi Geliyor!

İlgili Postlar

2019’un En iddialı Dizisi Geliyor!

Yeni yıla bomba gibi girecek, Ege’nin Hamsisi dizisinde Melahat karakteriyle izlediğimiz İclal Aydın’ın “Üç Kız Kardeş” isimli romanı dizi oluyor…

İclal Aydın Kimdir?

6 romanda tamamlamayı planladığı serinin üçüncü kitabı Üç kız Kardeş,  150 bin adet satılarak büyük başarı kazanmıştı. Ege’nin Hamsisi dizisiyle TRT 1 ekranında başarılı oyunculuğunu sürdürmeye devam eden İclal Aydın, romanının dizi olmasından da oldukça mutlu. İclal Aydın, “İnşallah 2019’da ekranda olacak. Sonra ilk işim, yeni kitap için kapanmak, sanat tarihi kurslarına devam etmek ve Kolombiya’ya seyahat” şeklinde konuşma yaptı.

“Çekimler sebebiyle İzmir’e taşındım”

Ali Eyüboğlu ile yaptığı röportajında yeni dizisinin müjdesini veren Aydın, İzmir Sığacık’taki çekimler sebebiyle de ailesiyle birlikte İzmir’e yerleştiğini ve bu durumdan çok mutlu ve memnun olduğunu anlattı.

2019un-en-iddiali-dizisi-geliyorr

Mehmetçik Kutül Amare olarak geçen önceki sezon TRT 1 ekranlarında bizi karşılayan dizi, Yeni sezonu olan 2. sezonunda Mehmetçik Kutlu Zafer olarak isim değiştirmişti. Dizinin görüntü yönetmeni olan eşi Efe Kubilay ile sadece 15 günde bir görüşebildiklerini anlatan Aydın, İstanbul’daki evlerini de eşi dolayısıyla kapatmadıklarını da röportajına ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler