Ana SayfaYaşam2019 Makyaj Trendlerini Keşfedin!

İlgili Postlar

2019 Makyaj Trendlerini Keşfedin!

2019 makyaj trendlerini keşfedin! Çarpıcı makyajlarıyla tanınan makyöz Hamiyet Akpınar, 2019 yılında en çok tercih edilecek trendleri açıkladı. Dünyadaki makyaj trendlerini, ülkemizde hangi ünlüler devam ettiriyor? Yeni sezonda hangi renkler ön planda olacak? Makyajda en vazgeçilmez trend nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

2019 Makyaj Trendleri
2019 Makyaj Trendleri

Sizi Olduğunuzdan Çok Daha Yaşlı Gösteren 7 Makyaj Yanlışı

2019 makyaj trendlerini keşfedin!

2019 makyaj trendlerini keşfedin! Yaptığı çarpıcı makyajlarla ün yapan makyöz Hamiyet Akpınar, 2019 makyaj trendlerini ve vazgeçilmezleri açıkladı. Ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da kendisini tanıtan Akpınar; Kendall Jenner, Bella Hadid ve Kaia Gerber’in makyaj trendi öncülüğünü yaptığını söyledi. Ülkemizde ise bu isimleri Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Hazar Ergüçlü gibi ünlülerin devam ettirdiğini ifade etti.

2019 sezonunda altın parıltılar ön planda

2019 sezonunda en iddialı rengin bordo olduğunu ifade eden ünlü makyöz, özel günlerde ise altın ve parlaklık veren makyajların fazlasıyla ön plana çıktığını belirtti.

Yurtdışına açılarak başarısını orada da tescil ettiren ünlü makyöz Hamiyet Akpınar, 2019 yılı makyaj trendlerinde dünyadaki ünlü isimlerle aynı trendleri takip eden yerli ünlüleri değerlendirdi.

2019 sezonunda eş zamanlı gelişen birkaç moda olduğuna dikkat çeken ünlü makyöz, en vazgeçilmez olanın ise, “no make up” ( makyajsız görünüm veren makyaj ) olduğunu belirtti.

Dumanlı makyajın sezona hızla geri dönüş yaptığını söyleyen Akpınar, “smokey” göz makyajının bu sezondaki renklerinin ise siyahtan başlayarak tarçın ve kızıl tonlara yayıldığını ifade etti.

Parlak ve ıslak görünümlü lipgloss geri dönüyor

“Özellikle göz kalemi ve farın smokey yani dumansı dağınık duruşu, önümüzdeki yaza doğru ülkemizde de çok görülmeye başlayacak”  diyerek 2019 ilkbahar – yaz modasından da tüyo veren makyöz, makyaj trendlerinin ünlülerini açıkladı.

Kadınların en çok kullandığı malzeme olan rujların renklerinde çoğunlukla nude tonların ön planda olduğunu ifade eden Hamiyet Akpınar, bu sezon parlak ve ıslak görünümlü lipgloss modasının geri geldiğinden bahsetti.

Hamiyet Akpınar; daha az kontur ve daha az highlighter’ın birçok kişi tarafından şimdiden ülkemizde de uygulanmaya başlandığını söylerken, Türkiye’de de makyaj konusunda trendlerin dünya ile eş zamanlı uygulandığını ifade etti.

Farah Zeynep Abdullah, Demet Özdemir, Neslihan Atagül Doğulu ve Aybüke Pusat’ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü isime yaptığı göz alıcı makyajlarla tanınan ünlü makyöz; yoğun ışıltı ve aydınlatıcının etkisine de dikkat çekerek en belirgin trendleri sevenleri ile paylaştı.

Makyöz Hamiyet Akpınar kimdir?

1969 yılında dünyaya gelen Hamiyet Akpınar, makyaj kariyerine dönemin en popüler makyaj kursu LLC’de aldığı eğitimle başladı.

Türkiye’nin önde gelen makyaj sanatçılarından birisi olan Akpınar, 1990 yılından beri moda çekimleri, defileler, katalog çekimleri, albüm kapakları, klipleri, dergi kapakları, ünlülerin makyajları gibi sektördeki birçok alanda görev aldı.

2015 yılında, çekimlerde yapmış olduğu makyajları yayınlamak amacı ile kendi adına Youtube kanalı açtı.

Organik Mikro Influencer olarak tüm markaların da ilgisini çeken makyöz Hamiyet Akpınar, makyaj eğitimleri ve workshop’lar da veriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler