Ana SayfaDedikodu15 yaşındaki Maddox, babası Brad Pitt'i görmek istemedi!

İlgili Postlar

15 yaşındaki Maddox, babası Brad Pitt’i görmek istemedi!

Geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı alarak herkesi şoke eden Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 15 yaşındaki büyük oğlu Maddox, babası Brad Pitt’i görmek istemedi. Detaylar haberimizde…

Brangelina olarak adlandırılan Hollywood’un en gözde çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, bundan dört hafta kadar önce boşanma kararı aldıklarını açıklayarak tüm sevenlerini şoke etmişti. On iki yıldır evli olan çiftin arasındaki sular o günden bu yana bir türlü durulmuyor. Boşanma kararı aldıktan sonra hiç yüzyüze görüşmeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, şu aralar çocuklarının velayeti konusunda da sorun yaşıyor. Üçü biyolojik, üçü de evlat edindikleri çocuklar olmak üzere toplamda altı çocuğu olan Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin büyük oğulları 15 yaşındaki Maddox’un babası Brad Pitt’i görmek istemediği iddia ediliyor. Boşanma kararının açıklanmasından üç hafta sonra ilk kez altı çocuğuyla buluşmak için bir dönem ailece yaşadıkları eve giden ünlü aktör Brad Pitt, çocuklarını karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamamış. Ancak, babalarını görmeye giden çocuklar arasında 15 yaşındaki Maddox’un olmaması dikkat çekti.

US Weekly dergisinin iddiasına göre; Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin 15 yaşındaki oğlu Maddox, babasını görmek istemiyor. Aileye yakın bir kaynağın People dergisine anlattığına göre ise; Maddox, Brad Pitt’in çocuklarıyla buluştuğu gün onu görmek istemedi. Maddox, annesi Angelina Jolie ile birlikte kalmayı tercih etmiş. Angelina Jolie, boşanmak üzere olduğu kocası Brad Pitt’in bir uçak yolculuğu esnasında sarhoş olarak çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti. Bunun üzerine FBI; Brad Pitt hakkında soruşturma başlattı. Brad Pitt ise, konuyu ciddiye aldığını ve konunun aydınlanması için yetkililerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Hollywood’u gözde çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında suların uzunca bir süre durulmayacağı belli oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler