Ana SayfaKimdirEdvina Sponza Kimdir?

İlgili Postlar

Edvina Sponza Kimdir?

Edvina Sponza kimdir? Kaç yaşında, nereli? Sponza, İbrahim Kutluay ile son günlerde magazin gündeminde, sıklıkla adını duyduğumuz bir isim oldu. İbrahim Kutluay’ın eşi Demet Şener’i, Edvina Sponza ile aldattığı yönündeki iddialarla ve Şener’in mahkemenin aldığı kararı, Yargıtay’a taşıması ile gündeme gelen Edvina Sponza kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği nedir? İşte, Edvina Sponza hakkında merak edilenler…

Edvina Sponza, İtalyan bir baba ve İngiliz bir annenin kızı olarak, 1974 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk öğretimini İtalya okulunda tamamladı. Üniversiteye kadar olan eğitimini ise İzmir Özel Türk Lisesi’nde sürdürdü. İstanbul Boğaziçi Üniversitesinde Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur.

Şu an 44 yaşında olan Sponza; 2001 yılında evlenerek, 2012 yılında boşanmıştır. Üç çocuk annesi olup; Lal (d.2003), Ege (d.2005) ve Yaz (d.2010) isimli çocukları vardır. Bir dönem reklam sektöründe kalem oynatan Sponza, 2015 yılında yoga eğitmenliği yapmaya başlamıştır.

Edvina Sponza; son dönemlerle, İbrahim Kutluay ve Demet Şener çiftiyle birlikte; özel hayatı hakkında, magazin sayfalarının çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

‘Mimozalar ve Lor Peyniri’ isimli bir kitabı bulunmaktadır.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler