Ana SayfaYaşam14 Şubat'ta Sevgiliye Ne Alınmamalı?

İlgili Postlar

14 Şubat’ta Sevgiliye Ne Alınmamalı?

14 Şubat’a günler kala sevgiliye ne alınmamalı konusunda yapılan araştırma oldukça dikkat çekti. Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine hediye almak isteyenler için hazırladığımız bu rehbere bakarak, ne almamız gerektiğini öğrenebilir ve daha iyi bir hediye alma fırsatı elde edebilirsiniz.

Sevgililer Gününde Kadınları ne Mutlu Ediyor?

Sevgililer Günü için yapılan özel araştırmaya göre kadınları bugünde en çok mutlu eden hediyeler takı-mücevherat ve teknolojik ürünler. Bu bakımdan klasik haline gelmiş kırmızı gül ya da çikolata türevleri artık eskisi kadar rağbet görmüyor ve ilgi çekmiyor. Araştırmalarda katılımcıların sadece yüzde 2’sinin çikolataya karşı olumlu yorum yapmış durumda.

Kadınların son yıllarda hoş karşılamadığı diğer bir hediye grubu ise ev aletleri. Ütü, mutfak robotu ya da benzer ürünler artık alınmaması gerekenler grubunda. Bu nedenle bu 14 Şubat’ta tercihleriniz bu yöndeyse, kararınızı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Mutlu Eden Hediye Grupları Neler?

Kadınlara yönelik yapılan araştırmada kadınları takı ve teknoloji ürünlerinin dışında mutlu eden ürünler yüzde 13’lük oranla parfüm, yüzde 12 ile kıyafet ve yüzde 10 ile çiçek.

Hediyeyi Vereceğiniz Ortamı Planlayın

Yapılan araştırmanın ilginç sonuçlarından bir diğer ise hediyenin verileceği ortam. Kadınların yüzde 55’i artık hediyenin romantik bir ortamda verilmesini istiyor ve bunun için de en çok istenen romantik bir akşam yemeği. Bu oranı yüzde 30 ile evde baş başa romantik bir akşam takip ederken, kalan grup evde aile ortamında bu günün geçirilebileceğini düşünüyor. Bu bakımdan 14 Şubat gününde kadınların en büyük beklentilerinden birisi de romantik bir ortamın hazırlanması ve bugün daha anlamlı geçirilmesi.

Hediye Seçmenin Püf Noktaları

Hediye seçmek çoğu kişi için zor olsa da birkaç püf noktaya dikkat ederek bu aşamayı daha kolay bir şekilde atlatabilirsiniz.

  • Sizin ne sevdiğiniz değil, sevgilinizin en çok sevdiklerini düşünün.
  • Hediyenin pahalı olmasına değil, sevgilinizi mutlu edip etmeyeceğine önem verin.
  • İhtiyacı olan ürünü değil, yüzünü güldürecek bir hediye seçin. Eğer eşinizin parfüm ihtiyacı varsa ve siz de ona bir parfüm alırsanız bu biraz kolaycılık olarak anlaşılacaktır.
  • İnternetten hediye alacaksanız mutlaka teslimat tarihini ve kargo süresini göz önünde bulundurun.
  • Romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız, gideceğiniz yer için önceden yer ayırtın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler