Ana SayfaÜnlüler09.09.2019'da Evleniyorum!

İlgili Postlar

09.09.2019’da Evleniyorum!

09.09.2019’da evleniyorum! Sezen aksu imzalı “Sen anladın Onu” isimli şarkısına klip çeken Aylin Coşkun, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel şarkıcı düğünü nerede yapıcak? Türkiye’de konserlerde tek başına savaştığını belirten Aylin Coşkun, Tarkan ve Demet Akalın hakkında da çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte haberimizin detayları…

Aylin Coşkun hastaneye kaldırıldı! Onlarca dikiş atıldı…

09.09.2019'da Evleniyorum
09.09.2019’da Evleniyorum

09.09.2019’da evleniyorum!

09.09.2019’da evleniyorum! Sesiyle olduğu kadar düzgün fiziğiyle de adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Aylin Coşkun, Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı için kamera karşısına geçti.

Aylin Coşkun kimdir?

Sezen Aksu imzalı şarkısını kliplendirdi

Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı için kamera karşısına geçen güzel şarkıcı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Son zamanlarda çıkmış en iyi albüm

Albümü hakkında konuşan Aylin Coşkun, “Hiç mütevazı olmayacağım, son zamanlarda çıkmış en iyi albüm. İçi dolu dolu. Baştan sona dinleyip herkesin kendine 3-4 tane şarkı bulacağı bir albüm. Hep hepsine tek tek klipçekeceğim” dedi.

Şimdiden bunalıma girdim

14 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşıyla olan birlikteliğini nikah masasına taşıyacağını belirten güzel şarkıcı Aylin Coşkun, “9.9.2019 tarihinde evleniyorum. ‘Kınayı ve düğünü nerede yapacağız’ diye tartışıyoruz. Bu kadar işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, bunalıma girdim. Hemen çocuk doğurup kendimi sahneye atmak istiyorum” diyerek evleneceği müjdesini verdi.

Shakira’lara Rihanna’lara meydan okuyacağım!

Türkiye’de ki konserlerde tek başına savaştığını belirten güzel şarkıcı, “Şu anda Türkiye’de konserlerde tek başıma savaşıyorum. Bu anlamda rakibim yok. Bu sefer ben Shakira’lara, Rihanna’lara meydan okuyacağım” sözleriye şaşkınlık yarattı. 

Star anlayışını Aleyna Tilki yıktı

Türkiye’de ki starlar arasında en çok Aleyna Tilki’yi beğendiğini belirten Aylin Coşkun, “Star anlayışını Aleyna Tilki yıktı. 16 yaşında bir genç kız çıktı, iyi şarkılar yaptı. Başarısı yadsınamaz. Herkes gördü ki kimse star değil. Herkesin bir kitlesi var, karıştırmayalım. Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Bülent Ersoy stardır. Diğer kalanlar günün popüler isimleridir. Çok tanınmak ‘star’ demek değil. Tarkan’dan daha iyi şovlar bekliyorum. ‘Megastar’ deniliyorsa her şeyin daha fazlasını izlemek istemem hakkım” diyerek bir çok ünlü sanatçıyı topa tuttu.

Aman aman kapat, bu ne yapmış?

Gündemde olan meslektaşları hakkında sitemkar bir şekilde konuşan şarkıcı, “Eskiden çok popüler olan tiplerin artık kredisini tükettiğini ve kötü şarkılar yaptığını düşünüyorum. Bunu bir tek Demet Akalın için değil, birçoğu için söylüyorum. Eskiden ‘yaz gelse de şarkılarını dinleyelim’ dediğimiz kişiler şimdi çalınca ‘aman aman kapat. Bu ne yapmış?’ diyoruz” diyerek çok konuşulacak sözlere imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler