Ana SayfaDünyaMeghan Markle gibi olayım isterken bakın sonuç ne oldu!

İlgili Postlar

Meghan Markle gibi olayım isterken bakın sonuç ne oldu!

Gündeme bomba gibi düşen bir video! Alman güzellik vloggeri Naomi Jon, Sussex Düşesi Meghan Markle’dan sonra moda olan çil akımını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Takipçileri tarafından da binlerce beğeni alan yayın hakkında tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu duruma daha çok geçici boyalara başvuran Naomi, çil yapma tekniğini bu kez kınayla deneyince ortaya ilginç bir görünüm çıktı. Naomi, karşılaştığı sonuç karşısında sık sık ‘ölmek istiyorum, cehenneme gitmek istiyorum” diyor. Gelin detaylarına birlikte bakalım…

Çil akımı hız kesmeden devam ediyor!

Oyuncu Meghan Markle, İngiliz Kraliyet ailesinin bekâr üyesi PrensHarry ile evleneceği öğrenildiğinden beri herkes tarafından merak edilen bir isim olmayı başardı. Aktris Meghan Markle, çıkan birçok tartışma konusuyla gündem maddesi olmuştu. Bugünlerde ise ilginç bir olayla dünya basınına düştü! Susex düşesi Meghan Markle’dan sonra tavan yapan çil akımı hız kesmeden devam ediyor. Meghan Markle gibi olayım derken bambaşka birine dönüştü! Dünyada milyonlarca kişinin izlediği düğünle dünyaevine giren Markle, çillerini ortaya çıkaran varla yok arası makyajıyla adından söz ettirmişti.

592 binin üzerinde takipçi eğlenceli dakikalar yaşadı!

Alman YouTuber yıldız Naomi Jon da takipçileri için sıksık makyaj videoları yayınlıyor. Naomi bu kez Meghan’da ilham alarak çil yapma tekniklerini paylaştı. Ancak bu tekniği kınayla deneyince ortaya ilginç, bir o kadar da komik görüntüler çıktı. 592 binin üzerinde takipçisi olan vlogger kına kullanarak daha uzun süren bir etki oluşturmak istemiş, ancak durum ‘hayaller hayatlar’ olayına dönüşmüştü. Burnunu, elmacık kemiklerini, alnını hatta göz kapaklarını bile kınayla boyayan Naomi, kınanın cildini tahriş etmeye başladığını söyledi ama, videoyu yayınlamaya ve çil uygulamaya devam etti.

Genç kız göz yaşları içerisinde anlattı!

Naomi videoda, ‘cildim biraz yanıyor bu normal mi?’ diye sordu, bu sırada kına, kırmızı lekeler haline gelmeye başlamıştı. Kınayı ıslak mendille temizlemeye çalışsada artık çok geçti. Genç kız göz yaşları içerisinde ”Ölmek istiyorum. Bu da ne böyle?” diyerek çaresiz kalışını anlattı.

Çilleri geçirmek için fondöten süren, zeytinyağı uygulayan ancak yine de geçiremeyen talihsiz kadın 10 dakikalık videoyu, ” yarın işe nasıl gideceğimi bilemiyorum. Cehenneme gitmek istiyorum. Çok pişmanım. Kötü karar verdiğim anlardan biri işte” ifadelerini kullanarak yayınına son verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler