Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'la Sofrada Programında Bugün Büyük Sürpriz Yaşanacak!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’la Sofrada Programında Bugün Büyük Sürpriz Yaşanacak!

FOX TV ekranların yayınlanan ve pek çok kişi tarafından beğenilerek izlenen; Zuhal Topal’la Sofrada programının 104. bölümünde yani 17 Ocak Perşembe günü yarışmacıları Hicran Koç ve kayınvalidesi Gönül Koç olacak… Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta neler yaşandı? Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün ne sürprizi izleyenleri bekliyor? Zuhal Topal’la Sofrada hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Titizlik takıntılı yarışmacıda neler yaşanacak!

Gönül hanım ilk gün Elif hanımın sofrasının hazır olmadığını görünce bir hayli gülmüş ve olaya çok sevinmişti. Gönül hanım bu hareketi ile izleyicileri de Zuhal Topal’ı da kızdırmıştı. Gönül hanımın ise bu durumu yarışmadan bir gelinin eksilmesi sevinmek olarak açıklamıştı. Perşembe günü yarışmacısı gelin Hicran Koç, 40 yaşında. 3 çocuk annesi olan Hicran hanımın titizlik takıntısı var.

“İsmin neydi?” tartışması

Ekranların sevilen ismi Zuhal Topal’in sunuculuğunu üstlendiği, yepyeni program “Zuhal Topal’la Sofrada”,  ilk bölümünden itibaren büyük beğeniyle izleniyor. Hicran hanım mutfakta gerçek bir lezzet makinesi. Kayın valide Gönül hanım sevecen ve naif bir insan, ayrıca unutkan. Gönül hanım programın ilk günü diğer kayın valideler için hazırladığı yaka kartlarıyla da dikkat çekmişti. Sürekli diğer kayın validelerin isimlerini unutan ve sürekli de “İsmin neydi?” diye soran Gönül hanım adeta herkesi bıktırmıştı.

Gönül hanımın isim unutkanlığı 3 gün boyunca programın ana başlıkları arasında yer almıştı. Bakalım 4. günde Gönül hanım kendi ev sahipliğinde neler yaşayacak? Diğer kayınvalidelerin gönül hanıma karşı mesafeli oluşu ve yaşadıkarı problemler nedeniyle gelin Hicran hanımın işi oldukça zor. Hicran hanım ile kayınvalidesi Gönül hanımın iletişimlerinin de biraz sıkıntılı olduğu yayınlanan ilk fragmanda ortaya çıkıyor. Hatta Hicran hanımın kendi gelinliği olmamış. Bu konuya çok üzelen Zuhal Topal ise büyük bir sürprize imza atacak.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün…

Birçok ülkede yayınlanan, dünyaca ünlü format şirketi Global Agency’ye ait Momsters isimli yarışma formatı, “Zuhal Topal’la Sofrada” adıyla hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışması evlerinize konuk olmaya devam edecek. Programın tanıtımında bir sürprizden bahsediliyor ama detayları saat 16.30’da izleyebileceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler