Ana SayfaDizilerZuhal Topal’da Seyirci Locaya Talip Oldu!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’da Seyirci Locaya Talip Oldu!

Zuhal Topal’la programında bugüne kadar oldukça ilginç anlar yaşanırken geçtiğimiz bölümde seyircilerin de programa talip olarak çıkmaya başlaması oldukça dikkat çekti.

Star TV’de yayınlanan ve Zuhal Topal tarafından sunulan evlilik programında seyirciler arasından bir kişinin aday olduğunu açıklaması programda oldukça ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Öyle ki programın sevilen gelin adaylarından birisi olan Angelina’ya karşı aşkını itiraf eden Tolga, Angelina’nın da büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Seyircilerden birisinin yaptığı bu aşk itirafı Angelina gibi ekran başında programı izleyen herkesi de oldukça etkiledi.

Zuhal Topal Durumu Toparladı

Konu ile ilgili açıklama yapan Zuhal Topal, program öncesinde Tolga’nın duygularını ekip arkadaşlarıyla paylaştığını ve böyle bir aşk itirafının evlilik programında yapılmasının uygun bulunması üzerine bu olaya izin verildiğini söyledi. Angelina’ya karşı duygularını ifade ettikten sonra gözyaşlarını tutamayan Tolga, Angelina’nın kendisiyle çay içmeyi kabul etmesi üzerine oldukça mutlu oldu.

Angelina tarafından gösterilen bu sağduyu Zuhal Topal tarafından övgüyle karşılandı. Angelina’nın çok duyarlı olduğunu söyleyen sunucu, Angelina’nın kararı olumsuz olması halinde Tolga’nın locaya alınarak taleplerini arayacağını söyledi. İki ismin görüşmesi sonrasında Angelina’nın kararı olumsuz oldu.

Zuhal Topal programında bugüne kadar çok farklı gelişmeler yaşanırken seyirciler arasından gelen bu sürpriz teklif, izleyenlerin de oldukça ilginç anlar yaşamasını sağladı. Zira programda kişilerin birbirine karşı sürekli talip olması tepki çektiği gibi olaya seyircilerin de dahil olması, tartışmaların artmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler