Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal "Veto yedi" haberlerine yanıt verdi! "Hayır efendim, iki yumurtadan omlet...

İlgili Postlar

Zuhal Topal “Veto yedi” haberlerine yanıt verdi! “Hayır efendim, iki yumurtadan omlet yedim”

Zuhal Topal, FOX TV’ye sunduğu yeni projesinin kanal yönetimi tarafından veto edildiği haberlerine yanıt verdi. Topal, iddiaları reddederek Hayır efendim, iki yumurtadan omlet yedim” dedi. İşte detaylar…

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüpoğlu, Zuhal Topal’ın ekranlara geri dönmeye çalıştığını, bu nedenle Kübra Uygun ve Korhan Saygıner’in FOX yönetimiyle görüştüğünü, ev kadınların yarışacakları bir program projesi sunduklarını, ancak kanal yönetiminden veto yediğini yazmıştı.

İşte Ali Eyüpoğlu’nun o yazısındaki ilgili kısım:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) evlilik programlarını yasaklamasından sonra işsiz kalan tek izdivaç sunucusu Zuhal Topal, yeniden ekrana dönüş planları yapıyor şu aralar…

Topal adına kanallarla iş görüşmesini yapanlardan biri, Artı Film’in eski yöneticilerinden Kübra Uygun ve sunucunun müzisyen eşi Korhan Saygıner.

Zuhal Topal, FOX ve Star TV’de sunduğu evlilik programının yapım şirketi Artı Film’le köprüleri attı. Taraflar mahkemelik şimdi. O nedenle Artı Film, Star TV’yle çalıştığı sürece Topal’ın bu kanala program yapması zor.

Zuhal Topal-Korhan Saygıner çiftinin FOX yönetimiyle arası iyi. Öğrendiğimkadarıyla Artı Film’den ayrılan Kübra Uygun ve Korhan Saygıner, FOX yönetimiyle birkaç görüşme yaptı.

Yapımcılığını Saygıner’in, koordinatörlüğünü Uygun’un üstleneceği, Zuhal Topal’ın ev kadınlarını yarıştıracağı yemek programına FOX yöneticileri sıcak bakmadı. Ancak Zuhal Topal-Korhan Saygıner çifti, kanal yönetiminin sıcak bakacağı yeni bir format bulursa, tarafların sonbaharda birlikte çalışması söz konusu.

Zuhal Topal: Hayır efendim, iki yumurtadan omlet yedim

Zuhal Topal, ortaya atılan Veto yedi iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Topal, “Zuhal Topal, veto yedi! Hayır efendim, ben biraz evvel iki yumurtadan yapılmış omlet yedim. Veto falan yemedim.

Arkadaşlar, biliyorsunuz bir sürü haber çıkıyor hakkımda; kriminal program yapacak, şu kanalda yapacak, bu kanalda başlıyor, veto yedi, işsiz kaldı gibi. İşsiz kalmak değil, çalışmamak bu sezon benim tercihimdi. Sağ olsunlar hem yapımcılardan, eksik olmasınlar kanallardan çok güzel iş teklifleri aldım; fakat gerçekten benim içime sinen, sizlerin beni görmek istediği şekilde ekranlarda olmak isterim.

Şu anda da yurt dışında tatildeyim. Dileyen herkes işin doğrusunu benden yada basın danışmanımdan öğrenebilir. Ben bu sene kendime, aileme, dostlarıma hayatıma birazcık daha vakit ayırmak istedim. Dolayısıyla herhangi bir kanala girememek ya da veto yemek, işsiz kalmak gibi bir derdim yok. Öyle bir durum da yok. Doğrusunu ben size açıklamak istedim. Herkese şahane, sağlık dolu bir yıl diliyorum. Hepinizi öpüyorum.”

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler