Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal izdivaçtan fena zarar etti! Topal'ın zararı ne kadar?

İlgili Postlar

Zuhal Topal izdivaçtan fena zarar etti! Topal’ın zararı ne kadar?

Sunduğu izdivaç programı aniden yayından kaldırılan Zuhal Topal, programının yayından kaldırılması ile fena zarar etti. Topal’ın programdan ettiği zarar ne kadar? Yanıtı haberimizde…

[irp]

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal’ın Star TV ekranlarında sunduğu izdivaç programı ani bir kararla yayından kaldırıldı. Skandallar ile sık sık gündeme gelen izdivaç programları, uzun süredir tartışma konusu iken, kanallardan gelen peş peşe açıklamalarda kimi programın yayından kaldırılacağı, kimisinin de farklı bir formatla yayın yapmaya devam edeceği açıklandı. Yayından kaldırılan bir program da Star TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programı oldu.

[irp]

Zuhal Topal’ın milyonluk zararı

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, konu hakkında kaleme aldığı yazıda Zuhal Topal’ın bir sezon için kaybının 5 milyon TL olduğunu ifade etti. Yar, izdivaç programlarından en çok para kazanan isimlerin başında Esra Erol’un geldiğini de belirtti. İzdivaç programları ile ünlü olan, bu program ile adeta bütünleşen Esra Erol, kazançta da rekoru elden bırakmıyor.

[irp]

Mesut Yar’ın o yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

İzdivaç programlarında bir devrin kapanmasıyla hangi sunucunun ne kadar maaş aldığı konuşulmaya başlandı.

[irp]

Eğer devam etseydi Zuhal Topal bir sezon için 5 milyon TL alacaktı. Şimdi atv’de yoluna farklı bir formatla devam etme kararı alan Esra Erol bu konuda rekoru elinde tutuyor bildiğim kadarıyla… Seda Sayan da milyonluk tarifesinden vazgeçmiş değil.

[irp]

Formatın bir önceki sunucusu Seda Akgül programı devam ederse sezon bazında milyonluk bir kazanç elde edecek. Ve yine böyle bir paraya yakın ücret alan Müge Anlı yaptığı işin hakkını verip kanala maliyetinin misliyle para kazandıran tek sunucu olacak. Rakamların hepsi bende gizli. Kimin hak ettiğini ben itiraf ettim. Siz de tahmin edin yeter!

Zuhal topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler