Ana SayfaDedikoduZiynet Sali'nin Sevgilisi Olduğu Konuşulan Tolga Temiz Zaten Evli, Üstelik İki Çocuğu...

İlgili Postlar

Ziynet Sali’nin Sevgilisi Olduğu Konuşulan Tolga Temiz Zaten Evli, Üstelik İki Çocuğu Var!

Ziynet Sali’nin Sevgilisi Olduğu Konuşulan Tolga Temiz Zaten Evli, Üstelik İki Çocuğu Var!

Adı şarkıcı Ziynet Sali ile aşk dedikodularına karışan Tolga Temiz, geçtiğimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Tolga Temiz, zaten evli olduğunu üstelik iki çocuğu olduğunu söyleyerek bu aşk dedikodularını bir kez daha yalanladı.

Ziynet Sali De Aşk Dedikodusunu Yalanladı

Ziynet Sali de bu aşk dedikodularına sessiz kalmadı. Adı Tolga Temiz ile aşk dedikodularına karışan, evlilik iddiaları da ortaya atan Ziynet Sali sosyal medya hesabından Tolga Temiz ile aşk yaşamadığını dile getirerek şu açıklamayı yaptı,”Storylerimden de takip ettiğiniz üzere yeni albümüm için stüdyodayım, konserlerimde, işimde ve gücümdeyim arkadaşlar. Hayatımda yeni albümümden başka hiç bir heyecan yok, olursa ilk benden duyacaksınız. Son günlerdeki aşk haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Tolga Temiz’le hiçbir ilişkim yoktur”

“Ben Zaten Evliyim ve İki Çocuğum Var.”

Aşk iddialarını yalanlayan ve bu konuyla bir ilgisi olmadığının altını çizen Tolga Temiz, sanat camiasında birçok arkadaşının olduğunu ve bu tarz haberlerin neden çıktığını anlamadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı”Ziynet Hanım’la bir arkadaş ortamında karşılaştık. Onun dışında herhangi bir tanışıklığım yok. Evlilik teklif ettiğim, yüzük aldığım bunlar çok komik şeyler. Ben evliyim zaten, iki tane çocuğum var. Bunlar bana uzak şeyler. Bu tarz şeylere da alışkın değilim. Bu haberlerin yalan olduğunu sosyal medya hesabımdan açıkladım. Sanat camiasından birçok arkadaşım var. Bu haberler nereden çıktı bilmiyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler