Ana SayfaKimdirZion Lacroix Kimdir? Doğa Vurgun Kimdir?

İlgili Postlar

Zion Lacroix Kimdir? Doğa Vurgun Kimdir?

“Discord” kısa filminin yönetmeni Zion Lacroix adıyla tanınan Doğa Vurgun kimdir? Zion Lacroix kaç yaşında? Zion Lacroix filmleri neler? Doğa Vurgun aslen nereli? Doğa Vurgun hangi burç? Doğa Vurgun hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Zion Lacroix  Kaç Yaşında? Doğa Vurgun Kaç Yaşında? Zion Lacroix  Aslen Nereli? Doğa Vurgun Aslen Nereli? Zion Lacroix  Hangi Burç? Doğa Vurgun Hangi Burç?

Doğa Vurgun 1 Ocak 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Doğa Vurgun, Ocak burcudur.

Zion Lacroix Kimdir? Doğa Vurgun Kimdir?

Doğa Vurgun (Zion Lacroix) eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri sanatla iç içe olan Doğa Vurgun, son dönemlerde adını yeteneğiyle duyurmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Zion Lacroix ismiyle tanınan genç yönetmen ve yapımcı Doğa Vurgun, çektiği kısa filmler ve moda filmleriyle yurtdışında ülkemizi temsil ediyor.

Geçtiğimiz dönemlerde yeni bir filme imza atan Doğan Vurgun bu “Discord” adını verdiği filmle büyük bir çıkış yakaladı.  “Discord” adlı filminde tepkisizlik konusunu işleyen genç yapımcı ve yönetmen Zion Lacroix, izleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Son filmiyle pek çok festivalde de dikkat çeken Doğa Vurgun’un “Discord” filmi “İstanbul Fashion Film Festivali”nde gösterimdeydi. 14 Şubat’ta da “Atina Moda Film Festivali”nde izleyicileriyle buluşan “Discrod” ilerleyen dönemlerde “Amsterdam ve Bükreş Moda Film Festivali”nde de gösterime girebilir.

Bu alandaki yeteneğini kanıtlayan genç yönetmen yeni projeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler