Ana SayfaKimdirZeynep Dizdar kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Dizdar kimdir?

Zeynep Dizdar kimdir? Müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan Zeynep Dizdar kimdir? Zeynep Dizdar nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, çalışmaların nelerdir? Zeynep Dizdar hakkında edinilen tüm bilgileri sizler için derledik. Keyifli okumalar…


Bugün Doğan Ünlüler

Zeynep Dizdar kimdir? Aslen nereli? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Zeynep Dizdar, 14 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi.

Zeynep Dizdar hangi burç?

14 Temmuz tarihinde dünyaya gelen Zeynep Dizdar, yengeç burcudur.

Zeynep Dizdar’ın hayatı ve kariyeri

Zeynep Dizdar, çocukluk yıllarında müzik hayatına atılmak istiyordu. Çocukluğunda kaset doldurup arkadaşlarına verirdi. İlerleyen yıllarda bir şekilde Fuar Güner ile tanıştı ve önünde profesyonel müzik hayatının kapısı açıldı.

Birçok ünlü sanatçıya vokallik yapan Zeynep Dizdar, Harun Kolçak, Ajda Pekkan, Yonca Evcimik ve Tarkan gibi isimlere vokallik yaptı. Müzik dünyasında ismini duyuran Zeynep Dizdar, 1997 yılında ilk albümü ‘Yolun Açık Ola’yı çıkardı. Bu albüm ile büyük bir çıkış yakaladı. Albüm çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürdü. Müzik çalışmalarına kariyeri boyunca hız kesmeden hala daha devam etmektedir.

Zeynep Dizdar’ın evliliği

Ünlü şarkıcı Zeynep Dizdar, 7 Ağustos 2010 tarihinde büyük bir aşk yaşadığı turizm rehberliği yapan Can Günay ile dünya evine girdi. Ancak, evliliğinde aradığı mutluluğu yakalayamadı ve 2012 yılının Eylül ayında boşandı.

Zeynep Dizdar’ın albümleri:

1997 – Yolun Açık Ola
2005 – İlle De Sen
2008 – Sana Güvenmiyorum
2010 – Hayat Benim Elimde
2011 – Viraj
2012 – 2012
2013 – İkimiz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler