Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık Exxen ile Anlaştı

İlgili Postlar

Zeynep Bastık Exxen ile Anlaştı

Youtube’da yayınladığı cover şarkı videoları ile büyük beğeni toplayan Zeynep Bastık Acun Exxen ile anlaştı. Bastık haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Zeynep Bastık Kimdir?

Zeynep Bastık’tan Exxen Sürprizi

Son dönemin en popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık Exxen ile anlaştı. Youtube’da yayınladığı cover şarkı videoları ile yıldızı parlayan Bastık haberi sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı. Şarkıcı “Yılbaşı gecesi Youtube kanalımda büyük sürprizimizi yapıyoruz. Ardından her hafta acayip konuklarla, yenilenmiş formatımızla artık ‘Exxen’de olacağız. Çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık’tan Yeni Single “Boş Yapma”

Zeynep Bastık’ın En Büyük Hayali

Bir dönem çıkardığı albümlerle beklediği başarıyı yakalayamayan Zeynep Bastık’ın yıldızı açtığı Youtube kanalı ile parlamıştı. Kendi evinde akustik formda söylediği şarkılar ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Mustafa Sandal ve Murat Dalkılıç gibi isimlerle de düet yaptı.

Genç şarkıcı sosyal medya hesabından takipçileri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Bastık bir takipçisinin “En Büyük Hayaliniz Ne?” sorusuna cevap olarak nişanlısı ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak şu notu ekledi;

“En başta sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum. Hayatlarınızın içinde uzun yıllar şarkı söyleyerek, varolmak istiyorum. Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler