Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık Bilinmeyenlerini Anlattı

İlgili Postlar

Zeynep Bastık Bilinmeyenlerini Anlattı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. İzmirli olan Bastık, İstanbul’a geliş sürecini, pandemi dönemini ve en büyük hallerinden birini açıkladı. Bastık ayrıca, ailesinde müzikle ilgilenen çok insan olmasının ve kendisinin desteklenmesinin kıymetinin farkında olduğunu söyledi. Detaylar haberimizin devamında…

Zeynep Bastık Kimdir?

Kıymetinin Farkındayım

“İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, sevilen şarkıcı Zeynep Bastık oldu. Müzikle iç içe bir çocukluk geçirdiğini anlatan genç şarkıcı, ailede müzikle ilgilenen çok insan olmasının kendi müzik kariyerindeki yolculuğu için de oldukça önemli olduğunun altını çizdi. Bastık, “Bu konuda desteklenecek kadar şanslı bir çocuk olmasaydın sence hayatın nasıl olurdu?” sorusunu, “Desteklenmiş olmamın kesinlikle bir şans olduğunu biliyorum, bu şansa sahip olmayan pek çok çocuk var ne yazık ki günümüzde. Bunun kıymetinin farkındayım.” sözleriyle yanıt verdi.

Zeynep Bastık’ tan Yeni Single Çalışması “Kendi Yolumuzda”

Benim için Sporda İstikrarlı Olmak Zor

Programın, “Gözlerimin İçine Bak” bölümünde, İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren şarkıcı, “Yaptığın cover’lardan keşke benim şarkım olsaydı dediğin bir şarkı oldu mu?” sorusuna hiç düşünmeden, “Tarkan’ın “Gitti Gideli” şarkısı keşke benim olsaydı” dedi.
Programın aynı bölümünde pandemi sürecinde kendisinde keşfettiği yanlarından da bahseden Bastık, “Spor yapma konusunda istikrarlı olabildiğimi keşfettim. Benim için sporda istikrarlı olmak hep zor bir şeydi.” ifadelerini kullandı. Basık ayrıca, “En büyük hayallerimden biri müzikal yapmak!” dedi.
Bir yıldır üzerinde çalıştığı ilk albümünün birkaç ay sonra çıkacağını da açıklayan Bastık, albümde yer alan iki şarkının klip çekimlerinin tamamlandığını da belirtti. 15 yaşında Anadolu Ateşi dans grubuyla sahneye çıktığını anlatan genç şarkıcı, şarkılarının kliplerinde bol bol dans ettiğini de ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler