Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer'in Ablası Tülay Özer, Sahnede Fenalaştı!

İlgili Postlar

Zerrin Özer’in Ablası Tülay Özer, Sahnede Fenalaştı!

Ünlü sanatçı Zerrin Özer’in ablası, ünlü şarkıcı Tülay Özer, Marmaris’te özel bir hastanenin diyaliz hastalarına verdiği konser esnasında fenalaştı, detaylar Haberimizde..

Zerrin Özer’den Türkiye Turnesi!

Zerrin Özer’in Ablası Tülay Özer, Sahnede Fenalaştı!

70’li yıllarla rüzgar gibi esen ünlü şarkıcı Tülay Özer, sahnede şarkı söylerken başı döndü ve birden rahatsızlandı. Tülay Özer konseri izlemeye gelen doktor ve hemşireler tarafından anında müdahalede bulunuldu.

Tülay Özer, Sahnesine Kaldığı Yerden Devam Etti!

Sahnede şarkı söylerken başı dönen Tülay Özer’e salonda konser için hazır bulunan doktor ve hemşireler tarafından anında müdahalede bulunuldu. Müdehaleden sonra sonra kendini iyi hissettiğini söyleyen Tülay Özer, sahnesine kaldığı yerden devam etti. Ayakta alkışlanan şarkıcı, program sonrası İha’ya yaptığı açıklama da kendisinin de böbrek yetmezliği hastalığı nedeniyle iki yıldır diyaliz tedavisi gördüğünü belirtti.

Zerrin Özer Kimdir?

Ä°lgili resim

Tülay Özer: “Allah’tan Salonda Beni de Tanıyan Çok Sayıda Doktor Vardı”

Tülay Özer, “Babamda da aynı rahatsızlık varmış, sanırım bendeki genetik kaynaklı. Rahatsızlığım sebebiyle zaman zaman baş dönmesi de yaşıyorum. Bugün de sahnede bu talihsizlik başıma geldi. Allah’tan salonda beni de tanıyan çok sayıda doktor vardı. Çabucak toparlandım” sözleriyle açıklama yaptı. Bu rahatsızlığının küçük kız kardeşi Zerrin Özer’le daha da yakınlaşmasına sebep olduğunu belirten ünlü sanatçı Tülay Özer, “Sağ olsun, beni hiç yalnız bırakmıyor, sevgisi, ilgisiyle bana moral ve umut kaynağı oluyor” dedi.

 

Tülay Özer : “Herkese Bol Bol Sıvı Tüketmesini Tavsiye Ediyorum”

Ünlü sanatçı Tülay Özer şu sözlerle devam ederken, “Maalesef ben artık, sıkıntılarımı arttırdığı için sıvı tüketemiyorum. Bırakın suyu, elma gibi sıvı içeren meyveleri bile yiyemiyorum. Bu sebeple sağlıklı olan herkese bol bol sıvı tüketmesini tavsiye ediyorum” ifadeleriyle tavsiyelerde bulundu.

zerrin özer tülay özer ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler