Ana SayfaÜnlülerZeki Müren'in nüfus cüzdanı ortaya çıktı

İlgili Postlar

Zeki Müren’in nüfus cüzdanı ortaya çıktı

Zeki Müren’in nüfus cüzdanı ortaya çıktı. 22 yıl önce vefat eden sanat güneşi Zeki Müren’in, nüfus cüzdanı ortaya çıktı. Usta sanatçının vefatının 22. yılında nüfus cüzdanı örneği yayınlandı. Yıllar öncesine ait nüfus cüzdanı görenleri duygulandırırken, yer alan detaylar dikkat çekti. İşte sanat güneşi Zeki Müren’in nüfus cüzdanı…

Zeki Müren, Ölümünün 22. Yıl Dönümünde Anıldı!

Onur Akay’dan Zeki Müren sürprizi

Bugün vefatının ardından 22 yıl geçmiş olan sanat güneşi Zeki Müren, hasret ve özlemle anılıyor. Dün, ses sanatçısı Onur Akay, Zeki Müren ile ilgili bir belge yayınlayacağını söyleyerek merak uyandırmıştı. Akay, “Zeki Müren ile ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıkacak! Aydınlık Gazetesi’nde yayınlanacak olan ve Zeki Müren’in 22. ölüm yıl dönümü için özel olarak hazırladığım yazımda, Türkiye’nin en büyük Türk müziği arşivlerinden birine sahip olan, ünlü bestekâr Turhan Taşan’la bir söyleşi gerçekleştirdik. Taşan’ın arşivinde yer alan bir belgeyle, benim arşivimde yer alan diğer bir belge yan yana gelince, ortaya çıkan gerçek bizleri çok şaşırttı ve Sanat Güneşi’nin hayranlarını da çok şaşırtacak! Aydınlık almayı unutmayın.” şeklinde duyurusu ile heyecanlandırmıştı. Yayınlanan yazısında, beklenmedik bir sürprizle karşılaşıldı. Zeki Müren nüfus cüzdanı ortaya çıktı.

Zeki Müren kimdir?

Zeki Müren’in nüfus cüzdanını yayınladı

Onur Akay, usta sanatçı Zeki Müren’in nüfus cüzdanını yayınladı. Zeki Müren’in Bodrum İkinci noterinden tasdikli nüfus cüzdanı örneğini yayınlayan Onur Akay, çarpıcı bir gerçeği de gün yüzüne çıkardı. Akay’ın yayınladığı nüfus cüzdanına göre; Zeki Müren’in doğum tarihinin 6 Aralık 1931 olarak bilinen doğum tarihi, 2 Ocak 1931 olarak görülüyor. Zeki Müren nüfus cüzdanı ile duygulandırdı.

İşte Zeki Müren’in nüfus cüzdanı

Zeki Müren nüfus cüzdanı

Zeki Müren’in aşık olduğu kız, yıllar önce trafik kazasında hayatını kaybetti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler