Ana SayfaDedikoduZehra Çilingiroğlu Okulu bıraktı mı?

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu Okulu bıraktı mı?

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, küçüklüğünden itibaren magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden birisi. Özellikle 16 Nisan günü yapılan referandumda oy kullanabilmek adına Türkiye’ye gelen ve tatil dönemini başlatan Zehra Çilingiroğlu hakkında gündemde çok farklı iddialar yer aldı.

İddialarda Neler Var?

Bu iddialar arasında Zehra Çilingiroğlu’nun Londra’daki okulu bıraktığı ve artık İngiltere’ye dönmeyeceği yer aldı. Özellikle İngiltere’den çok sıkıldığı ve buradaki arkadaşlarını, ailesini özlediği için Londra’ya gitmek istemediği belirtilen Zehra Çilingiroğlu hakkında Hülya Avşar kesin açıklamalar yaptı.

Annesinden Açıklama Geldi

Magazin dünyasında yer alan bu haberler için açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Hülya Avşar, kızı ile ilgili gündem yer alan iddiaların kesinlikle doğru olmadığını ve şu anda Zehra’nın Paskalya tatilinde olduğunu söyledi. Tatil sonrasında kızının okula devam edeceğini özellikle vurgulayan Hülya Avşar, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte gündemde yer alan tüm iddiaların da sona ermesini sağladı. Bugüne kadar yaptığı her hareket ile gündemde yer almayı başaran Zehra Çilingiroğlu, özellikle bu tip iddialarla da sürekli gündeme gelmeye devam ediyor.

Uzun zamandan beri Zehra Çilingiroğlu’nun okulu bırakacağının paylaşılması üzerine resmi bir açıklama gelmezken, Hülya Avşar tüm bu olaylar sonrasında açıklama yapmanın zorunlu hale geldiğini söyledi. Kızının okulu ile herhangi bir problemi olmadığını tekrar tekrar yineleyen ve özellikle bunu vurgulayan Hülya Avşar, yaptığı açıklamalarda haklarında çıkan asılsız haberlere kimsenin inanmaması gerektiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler