Ana SayfaÜnlülerZara’dan Yılın Son Şarkısı

İlgili Postlar

Zara’dan Yılın Son Şarkısı

Zara, yeni yıl öncesi hayranlarına ve müzik sevenlere yeni şarkı ile sürpriz yaptı. Sözü ve müziği Yılmaz Mengüş’e ait olan “Aşka Döndüm Yüzümü” adlı şarkısını tüm dijital platformlarda satışa sundu.

“Aşka Döndüm Yüzümü”

1991 yılında liseler arası müzik yarışmasında ‘Türk Halk Müziği Kız Solist’ yarışmasında Türkiye birincisi olarak müzik piyasasına adım atan, çıkardığı albümlerle, kendine has yorumu, güçlü sesi ve kendine has performansıyla adından çokça söz ettiren Zara YouTube kanalında seslendirdiği oldukça ses getiren “ Aşka Döndüm Yüzümü” yılın son sürprizi oldu.

Amerika turnesine çıkacak

Zara, YouTube kanalında şarkıyı seslendirmesinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen bu kısa süre içinde şarkıya gelen güzel yorumlardan ve şarkısının gördüğü yoğun ilgiden fazlasıyla mutlu olduğunu dile getirdi. Yeni albümü içinde stüdyoda olduğunun müjdesini de sevenlerine verdi. Son zamanlarda sadece Türkiye’de değil yurt dışında da verdiği konserlerde adından sıkça söz ettiren sevilen şarkıcı Halk Müziği, Sanat Müziği, Klasik müzik, Pop ve yabancı şarkılara yer verdiği geniş repertuvarı ile önümüzdeki hafta Amerika turnesine çıkacak.

Zara’nın seslendirdiği “Aşka döndüm yüzümü” şarkısını dinlemek için buraya tıklayınız.

Zara Kimdir?

Zara, yeni yıl öncesi hayranlarına ve müzik sevenlere yeni şarkı ile sürpriz yaptı
Zara, yeni yıl öncesi hayranlarına ve müzik sevenlere yeni şarkı ile sürpriz yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler