Ana SayfaÜnlülerZafer Ergin'den Büyük İtiraf

İlgili Postlar

Zafer Ergin’den Büyük İtiraf

600. Bölümü çekilen Arka Sokaklar dizisinin setinde kutlama yapıldı. Dizinin usta oyuncusu Zafer Ergin’den büyük itiraf geldi. İşte Zafer Ergin’in o itirafı;

“Okul Gibi Eğittik”

Geçtiğimiz sene dizinim 15’inci sezonuna değinen 78 yaşındaki oyuncu, “İnşallah 15 yıl daha devam ederiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim halinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin ederseniz. Emniyetten bazı dostlarım, ‘Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar. ‘Onlar çabucak hallediyor’ diyorlar. Tabii bu yaptığımız bir oyun… İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceği” şeklinde konuşmuştu.

Zafer Ergin’den Büyük İtiraf

Zafer Ergin, o dönem bu hedefi küçümsediğini de hatırlatarak şu sözlerde bulundu:

“İyi bir iş yapıyoruz, keyfini çıkartıyoruz hep beraber ağız tadıyla inşallah bunu kaça tamamlarız ki 1000’e doğru gidiyoruz. Hepimiz için tabi 600 bölüm hep beraber aynı güçte aynı şekilde aynı seyirci kitlesiyle hatta artan seyirci kitlesiyle beraber olmak büyük keyif.

lk Sayın Türker İnanoğlu teklif ettiğinde biraz uzun soluklu bir şey yapacağım 150 bölüm sakın sağa sola bakma demişti. Bende aklımdan Şevket gibi “yav nerde 150 bölüm” demiştim. Ama gerçekten onun öngörüsü, ekibimizin beraberliği, birbirine yardım edici şekilde çalışması, şimdiye kadar bizim yanımızda beraber çalıştığımız arkadaşların, bizden ayrılanların emeğine sağlık.

Bu süreçte vefat eden arkadaşlarımız da oldu. Onlara tanrıdan rahmet diliyoruz. Herkesin katkısı büyük dizimize. Seyircimize de kanalımıza da çok çok teşekkürler.”

Zafer Ergin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler