Ana SayfaDizilerYuvamdaki Düşman Yeni Fragmanı Paylaşıldı

İlgili Postlar

Yuvamdaki Düşman Yeni Fragmanı Paylaşıldı

Show TV’de önümüzdeki günlerde başlayacak dizi Yuvamdaki Düşman yeni fragmanı ile gündemde. Dizi için yapılan ilk açıklamaların ardından konunun daha da net bir şekilde öğrenildiği ikinci fragman, dizide yer alan oyuncuları seven hayranlar tarafından oldukça beğenildi.

Beklenti Yarattı

İlk tanıtımları ile birlikte dizi sektörü adına beklenti yaratmayı başaran Yuvamdaki Düşman için ikinci fragman da güçlü bir senaryonun geleceğine işaret ediyor. Dizide Nebahat Çehre gibi ünlü isimlerin yer alması, dizinin ilk tanıtımları itibari ile beklentileri arttırmıştı. Dizi kadrosunda üstelik Nebahat Çehre’nin yanı sıra Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi ünlü isimler bulunuyor.

Hayatımı Aldınız! Şimdi Sıra Bende!

Yuvamdaki Düşman yeni fragmanında intikamın izleri görülürken, karakterlerin nasıl olduğu, dizideki karakterler arasındaki ilişkiler de yeni fragman ile birlikte daha anlaşılır hale gelmiş durumda. Hayallerini kaybeden bir kadının bu amaca ulaşmak adına her şeyi göze almasını konu edinen Yuvamdaki Düşman konusuyla da Türkiye’deki diğer dizilerden şu an için ayrılmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler