Ana SayfaDizilerYunus Emre’nin Yakınlaşmalarına Eşinden Sert Uyarı!

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Yakınlaşmalarına Eşinden Sert Uyarı!

Survivor’da Yunus Emre’nin Aleyna ile yakınlık kurması eşini kızdırdı. Eşi canlı görüşmede sert ifadeler kullandı. İşte detaylar.

Survivor All Star’da iletişim ödülü heyecanı yaşandı. Zorlu parkurlarda yapılan yarışmayı mavi takım kazanırken kırmızı takım oyuncuları sevdikleriyle görüştü. Dikkat çeken görüşmelerden birisi ise Yunus Emre ile eşi arasında yaşandı. Son haftaların gündemdeki konularından birisi olan Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlaşması çiftin görüşmesine damga vurdu.

Instagram’dan Canlı Yayın Yaptılar

Kazanan takım, Instagram üzerinden canlı yayın açarak bağlanan herkes ile görüşme yaptı. Bu görüşmede sürprizlerden birisi de Yunus Emre’nin baba olacağını öğrenmesi oldu. bu anların ekranlara geldiğinde tüm yarışmacıların Yunus Emre’yi kutladığı görülürken yarışmacının sevinci de dikkatlerden kaçmadı. Ancak “Baba mı oluyorum şaka mı? Dünyalar güzel karım, Allah’ım çok şükür” diyerek eşi ve arkadaşlarıyla bu sevinci paylaşan Yunus Emre’ye bu haberin ardından bir uyarı da geldi.

“Aleyna İle Görüşme”

Beria Özden Instagram görüşmesinde Yunus Emre’ye sert ifadeler de kullandı. “Ceza alma, Aleyna ile görüşme” diyerek eşine uyarıda bulunan Beria Özden’in bu sözleri tüm Türkiye’nin gözleri önünde yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda ikilinin yakın temaslarda bulunması, sürekli birlikte olması herkesin dikkatini çekerken sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan birisi olmuştu.

Yunus Emre’nin Yakınlaşmalarına Eşinden Sert Uyarı!
Yunus Emre’nin Yakınlaşmalarına Eşinden Sert Uyarı!

Yunus Emre’nin Durumu Merak Ediliyor

Beri Özden geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda “Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız” demiş ve görüşmeleri halinde Yunus Emre’nin daha iyi bir şekilde yarışmaya devam edeceğini ifade etmişti. İstenen görüşme gerçekleşirken eşinden bir mutluluk haberi ve bir de uyarı alan Yunus Emre’nin yarışmada nasıl bir tavır sergileyeceği merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler