Ana SayfaÜnlülerYoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi...

İlgili Postlar

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi…

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? Geçirdiği kalp krizi ile apar topar hastaneye kaldırılan ve hala daha hastanede tedavi edilen Mustafa Topaloğlu’ndan yeni haber var. Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? Hayati tehlikesi bulunuyor mu? Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Mustafa Topaloğlu Hastaneye Kaldırıldı! Peki Sağlık Durumu Nasıl?

Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi

Dün sabah saatlerinde fenalaşan Mustafa Topaloğlu, apar topar Kadıköy’deki Dr. Siyami Hersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Topaloğlu’nun kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Kalp damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edilen Topaloğlu’na gerekli müdahaleler yapılarak stent takıldı. Mustafa Topaloğlu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun oğlundan ilk açıklama

Mustafa Topaloğlu’nun kötü haberi sevenlerini üzerken, ilk açıklama oğlu Çağlayan Topaloğlu’ndan geldi. Çağlayan Topaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlk ağızdan açıklama yapmak istiyorum. Kıymetli babam Mustafa Topaloğlu’nun bu sabaha karşı yaşadığı göğüs ağrısı şikayetiyle hastanaye getirdik. Yapılan muayene sonucunda bir damarın tıkalı olduğu teşhisiyle damara stent takılmıştır. Bilinci açık olan babamız, şu anda yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulmaktadır. Herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda yarın taburcu edilmesi planlanmaktadır. Merak edip arayan herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Birkaç gündür bir rahatsızlığı vardı

Mustafa Topaloğlu’nun menajeri Fatih Dal da açıklama yaparak “Birkaç gündür bir rahatsızlığı vardı. Hava değişikliğinden ötürü yorgun olduğunu söylüyordu. Mustafa ağabeyde işleriyle ilgili ciddi bir yoğunluğu var. Bu yoğunluğun oluşturduğu strese bağlı olarak bir kriz yaşandı. Herkese çok selamı var. Herkesten dua bekliyor. İnşallah iyileşerek daha güçlü bir şekilde buradan çıkacak.” dedi.

Mustafa Topaloğlu hakkında yeni açıklama

Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, babasının sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı ve “Bugün basın olarak işte şuuru yerinde değil, yoğun bakıma şöyle alındı gibi haberler çıktı. Biz de elimizden geldiğince doğru haberi yansıttık. Babam buraya ağrısı ile geldi. Her hangi bir şuur kaybı ile gelmedi. Göğüs ağrısı ile geldi. Zaten bir hafta on gündür vardı. Önemsemiyordu. Bugün de özellikle artınca bakmaya geldik. Bakıldığında da bir anjiyo yapılması söylendi. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptandı. Ve buraya stent takıldı. Şu an evet yoğun bakımda stent takıldıktan sonra bir gün boyunca yoğun bakımda kalmak zorundasınız. Ama şuuru açık, bilinci yerinde, sohbet ediyor, keyfi yerinde. Bütün sevenleri akrabalarımız rahat olsunlar, problem yok. Birkaç güne kadar da taburcu olacak.” şeklinde bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler