Ana SayfaÜnlülerYoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu'nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı

İlgili Postlar

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Geçirdiği kalp krizi neticesinde tedavi edilen ve yoğun bakımda kalan Mustafa Topaloğlu’nun, hastane odasından ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeni gelişmeler yaşandı mı? Detaylar haberimizde…

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi…

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun ilk fotoğrafı yayınlandı

Kalp krizi geçiren ve apar topar Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan Mustafa Topaloğlu, kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeni ile sorun yaşayınca stent takıldı. Şu an hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Topaloğlu’nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Alp Kırşan Mustafa Topaloğlu’nu ziyaret etti

Mustafa Topaloğlu’nu hastanede ziyaret eden Alp Kırşan, Topaloğlu’nun fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Kırşan, paylaşımına “Abilerin abisi @uzaylimustafa sağlık durumu çok iyi, neşe kattık gecesine, yarın öbür gün taburcu olur kısmetse, dualarınızı esirgemeyin.” notunu ekledi.

Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu'nun
Yoğun bakımdaki Mustafa Topaloğlu’nun

Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl?

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: 25.09.2018 tarihinde sabah saat 03:00 sıralarında göğüs ağrısı ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvuran sayın Mustafa Topaloğlu, akut koroner sendrom ön tanısı ile koroner anjiyografi çekilmek üzere anjiyo ünitesine alınmış, kalp damarlarından birinin tıkanıklığı nedeniyle sorunlu damara stent konulmuştur. Şu an hastamızın bütün parametreleri stabil, şuuru açıktır. Yoğun bakımda tedavi gören hastamızın yarın sabah normal servise alınması planlanmaktadır.”

Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumuna ilişkin oğlu Çağlayan Topaloğlu’ndan şu açıklama gelmişti: Bugün basın olarak işte şuuru yerinde değil, yoğun bakıma şöyle alındı gibi haberler çıktı. Biz de elimizden geldiğince doğru haberi yansıttık. Babam buraya ağrısı ile geldi. Her hangi bir şuur kaybı ile gelmedi. Göğüs ağrısı ile geldi. Zaten bir hafta on gündür vardı. Önemsemiyordu. Bugün de özellikle artınca bakmaya geldik. Bakıldığında da bir anjiyo yapılması söylendi. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptandı. Ve buraya stent takıldı. Şu an evet yoğun bakımda stent takıldıktan sonra bir gün boyunca yoğun bakımda kalmak zorundasınız. Ama şuuru açık, bilinci yerinde, sohbet ediyor, keyfi yerinde. Bütün sevenleri akrabalarımız rahat olsunlar, problem yok. Birkaç güne kadar da taburcu olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler