Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYılmaz Erdoğan'a Yoğun İlgi

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’a Yoğun İlgi

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin çekimlerini son sürat sürdüren Yılmaz Erdoğan, esnaf ve halk tarafından yoğun ilgi görüyor. Yılmaz Erdoğan, filmin çekimlerini nerede gerçekleştiriyor? Halk, usta oyuncuya nasıl tepki veriyor? Film, ne zaman vizyona girecek? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminin setinde korkunç kaza!

Çekimler Tüm Hızıyla Sürüyor

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de baş rolünü ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın çekimleri 26 Haziran’dan beri İstanbul’da sürüyor.

Yılmaz Erdoğan’dan Organize İşler Açıklaması! İşte detaylar…

Yoğun Kalabalığın Olduğu Saatlerde Çalışıyorlar

Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi nüfusu gündüz saatlerinde milyonları aşan yerlerde yapılan çekimler, usta oyuncuya gösterilen yoğun ilgi sebebi ile sık sık bölünüyor.

 

Çekimler sırasında bölge esnafının ve halkın Yılmaz Erdoğan’a gösterdiği yoğun ilgi, bundan 13 yıl önce vizyona giren ilk “Organize İşler” filminin repliklerinin de hâlâ dillerde olması, ekibin enerjisini yükseltiyor. Gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan Yılmaz Erdoğan, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme ricalarını geri çevirmiyor.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Çiftliği Sanat Köyü Yaptı

Uzun bir süredir Köyceğiz’de inşa ettirdiği plato olarak da kullanılan çiftlik evinde yaşayan Yılmaz Erdoğan, yeniden İstanbul ve İstanbullular ile buluşmanın keyfini ‘Organize İşler 2’ çekimleri ile yaşamaktan, halkın ve esnafın çekimlere gösterdiği samimi ilgiden ekip olarak çok memnun olduklarını belirterek şöyle konuştu: “İstanbul’un başrolde olduğu filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. Bu büyük sevgiyi yaşamanın yanında, çekimlere gösterdikleri saygı ile de işimizi yapmamızı kolaylaştırıyorlar.”

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin 4 Ocak 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler