Ana SayfaÜnlülerYiğit Poyraz Leyla ile Mecnun Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

İlgili Postlar

Yiğit Poyraz Leyla ile Mecnun Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Adını Survivor yarışmasıyla duyuran ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yakalayan Yiğit Poyraz Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar;

Leyla ile Mecnun Geri Dönüyor

Bir döneme damgasını vuran, Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; yayın hakları Exxen tarafından satın alınan Leyla ile Mecnun dizisi, yeni bölümleriyle ekranda olacak.

2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başarmıştı.

Üç sezon boyunca ekranlarda boy gösteren ve genç izleyici kitlesi ile büyük başarı yakalayan sevilen dizi, Onur Ünlü tarafından yeniden çekilecek. Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürüleceği öğrenilen Leyla ile Mecnun’un çekimleri, yaz aylarında başlayacak. Leyla ile Mecnun’un başrol oyuncusu Ali Atay ise Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinde başrol oynuyor.

Türk Dizi Tarihinin En Düşük Puanını Exxen’in Dizisi Aldı…

Her yayımlanan bölümü ile ilgiyle takip edilen ve gelecek yeni bölümler için sabırsızlanılan dizi ve hala da öyle… Hem Exxen platformunda hem de başka mecralarda yüksek izlenme oranına rağmen oluşan IMDb yani Internet Movie Database açılımı ve  filmler, diziler, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı anlamıyla kısaca IMDb puanı hayal kırıklığı yarattı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Yiğit Poyraz Leyla ile Mecnun Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Survivor 2021’deki başarısıyla finale kalan ancak şampiyonluğu güreşçi İsmail Balaban’a kaptıran Yiğit Poyraz, oyunculuğa adım atmaya karar verdi.

Kulislerde konuşulanlara göre Yiğit Poyraz’ın Exxen’de yeniden izleyicisiyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde ekranlarda olacağı iddia ediliyor. Acun Ilıcalı’nın diziyle ilgili teklifine Yiğit Poyraz’ın sıcak baktığı da konuşulanlar arasında.

Yiğit Poyraz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler